December 9, 2014

the happiest day of my life


It only took about 5 months to get these pictures from my sister and about a month after that for me to publish these somewhere, but better late than never, right? I can't believe it's been over 6 months since I graduated. And today it's been exactly 6 months since I moved out. Time seriously scares me.

4 comments:

 1. Moikka! Miun aikasempi kommentti ei vissii menny läpi ku puhelimella kirjotin, ni yritänpä nyt uudestaan. :) Oon siis lukenu siu blogia siitä asti ku olit vaihdossa ja oon tykänny ihan hirmusesti. Voit vaan siis kuvitella sen ilon määrän ku huomasin, että oot alkanu tekee myös videoita. Paras suomalainen kanava, ehdottomasti. En siis yhtään ihmettele miten siun tilaajien määrä vaan yhtäkkiä pomppas yli tuhanteen! Ei mee varmasti kauaa ku on jo kaks tuhatta. Jatka siis samaan malliin! :)

  Täs kommentissa ei nyt ollu mitää sen suurempaa pointtia, kuhan halusin tulla kehumaan tätä hienoo työtä mitä teet! :) Kivaa joulun odotusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei tainnut mennä läpi mutta onneks tää tuli perille! Ja apua kiitos paljon!! En pysty sanoin kuvailemaan kuinka paljon tää kommentti piristi mun päivää :) Ihanaa että oot tykännyt ja että oot jaksanut kuunnella mun höpötyksii näin pitkään! KIITOS <3 Ja ihanaa joulun odotusta sullekkin! En voi lopettaa hymyilemistä haha :)

   Delete
 2. Anonymous9/12/14 17:11

  ihania kuvii, onnellisuus välittyy! monta sisarusta sulla on ja onks sul niiden kaa sama äiti/isä vai miten? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!! Ja mulla on 2 nuorempaa siskoa, kummatkin näkyy tossa yhdeksännessä kuvassa :) samat vanhemmat on juu vaikka näytetäänkin kaikki 3 aika erilaisilta (ainakin omasta mielestäni).
   http://livinglifedreaming-nea.blogspot.fi/2014/08/goodbye-nona.html
   ^ tossa postauksessa siskot kans vilahtaa ja kuvien laatu on hieman parempi :) haha

   Delete

Make my day, leave a comment :)