March 28, 2014

nea emilia

En usko että monet huomasi asiaa, mutta piilotin mun blogin tänään joksikin aikaa ja muokkasin tän ulkoasua hieman. Koska mielikuvitukseni on painanut stop nappii, päätin olla niinkin luova että vaihoin blogin nimen ihan mun omaksi nimeksi. Ja koska mun teknilliset taidot on vähän ruosteessa ton sairasloman ja ylioppilaskirjotusten jälkeen, ei blogin ulkoasukaan hirveen luovaa muutosta nähnyt haha. Meinasin aloittaa kokonaan uuden blogin ja sain siitä tosi kivan näkösen, mutta se ei jotenkin vain tuntunut oikealta. En ole vielä lopullisesti päättänyt että pidänkö tän nimen, mutta nimi Living Life Dreaming alkoi kyllästyttää ja koska oon kuitenkin muuttunut aika paljon näiden 3 vuoden aikana, ajattelin että bloginkin on aika muuttua. Blogin osoite pystyy samana vielä ainakin jonkin aikaa, koska kaikki ei välttämättä tänne uudelleen löytäisi jos sekin nyt yhtäkkiä muuttuisi. Ilmoitan kuitenkin jos näin tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa!
Postaukset mulla tulee pysymään samantyylisinä, koska oon näiden parin vuoden aikana aina kirjoittanut omana itsenäni ja tavalla, joka tuntuu mulle luontevalta. En ole vielä päättänyt että alanko kirjoittaa englanniksi vai kummallakin kielellä, mutta katon sitä sitten myöhemmin :) Mitä ootte mieltä?

7 comments:

 1. Kiva kun olet "palannut", mie ainakin mielelläni jatkan seuraamista! :)

  Englanniksikin sun juttuja ois kyllä kiva lukea, ymmärtäähän sen että kun on paljon ulkomaalaisia ystäviä niin olisihan se heidänkin kiva ymmärtää. Sen takia itsekin vaihdoin vaihtovuoden jälkeen blogin englanniksi. Mutta mitä teetkään sun blogin kanssa niin eiköhän meitä lukijoita riitä :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihanaa kiitos paljon :)) kieli luultavasti vaihtuu pian!

   Delete
 2. Miltä susta tuntu tulla takasin Suomeen? Kaipasitko paljonki Amerikkaan? Meinaan vaan kun ite oon nyt täällä jenkeissä ja paluupäivään on enää alle 3 kuukautta ja ahistaa ajatuskin paluusta Suomeen :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. TOSI OUDOLTA. joillain kotiinpaluu ei vaikuta mitenkään ihmeelliseltä mutta mä jännitin sitä hirveesti koska musta tuntu että olin muuttunut niin paljon, tai että kaikki täällä oli muuttunut tosi paljon. mulla iski hirvee kulttuurishokki kun palasin suomeen, ja puhuin kaikille englantia ja olin koko ajan yhteydessä mun amerikkalaiseen perheeseen ja kavereihin. en poistunut kotoo varmaan viikkoon, koska se ei tuntunut jotenkin oikeelta ja mua jännitti hirveesti kaikki, vaikka nyt toi tuntuu typerältä.
   mutta loppujen lopuks asiat täällä pysyy melko samana, niin kotiinpaluuta ei tarvii jännittää (ainakaan yhtä paljoo kun minä haha). tietenkin se tuntuu oudolta mutta kaikki vaihtarit joutuu sen kokemaan ja kaikki selvii siitä pienestä shokista :) siinä menee hetki että totut taas elämään täällä, mutta kaikki suomessa varmasti oottaa sua hirveesti takasin ja aina pääset käymään jenkeissä uudelleen!
   mulla viimeset 3 kuukautta oli koko vuoden parhaimmat. ota kaikki ilo irti kaikesta mitä teet, koska se on se aika joka sulla jää päälimmäiseksi vaihtovuodesta mieleen. ota myös paljon kuvia ja videoita ja tee asioita mitä et oo vielä ehtinyt tekemään tai mitä haluat vielä tehdä ennen sieltä lähtöä :) enjoy!!

   Delete
  2. hui kun tuli taas pitkä vastaus haha

   Delete
 3. Anonymous1/4/14 13:37

  Sun blogi on kyllä ehdottomasti yks mun lemppareista! :)

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)