January 2, 2014

My Year In Videos

No niin. Anteeks tästä ei mitenkään hirveen hieno tullut mutta sain sentään jotain nopeesti koottuu! Löysin hirveesti kivoja ja täysin järkyttäviä videoita vuodelta 2013 joita halusin tähän laittaa, mutta kun sain ne vihdoinkin siirrettyy peräkkäin, huomasin että videon kokonaispituus ois lähelle 20 minuuttii, ja sit kukaan ei ainakaan tätä katsoisi. Ja hei kaikki jotka näissä videoissa esiintyy, tiiän että nolasin meidät kaikki koska en usko et kukaan aatteli et jotkut näistä päätyisi koskaan muiden silmille, mut aattelin et nyt olisi korkee aika muidenkin nähdä miten outoja ihmisiä me ollaan.
Pahoittelen jo nyt etukäteen joidenkin videoiden huonolaatuisuutta. Muutamat noista on otettu puhelimella, ja niistä jotkut vielä joidenkin muiden puhelimilla ja sit lähetetty mulle puhelimitse, niin niiden laatu on huonontunut ihan hirveesti. Jotkut näistä videopätkistä on tosi tylsiä koska niissä ei soi taustalla musiikki tai mitää. En jaksanut laittaa niiden päälle jotain biisii soimaan, koska halusin että ainakin joissain videoissa kuuluu oikeet äänet, ja se ois ainakin mun mielestä ollut tosi ärsyttävää jos parin sekunnin välein ois ollut musiikkia, sitten kuulunut puhetta ja sit musiikki ois taas jatkunut jostain random kohdasta. Se ois ollut tosi sekavaa nii en sit lisännyt mihinkään pätkään musiikkia. Saatatte myös nähä sen mun kesävideon nyt eritavalla koska nyt näätte mitä siinä taustalla oikeesti tapahtu kun niitä videopätkiä otettiin. Tajusin myös että mulla on varmaan maailman ärsyttävin nauru. Anteeksi myös siitä.
Mutta kertokaa ihmeessä mitä ootte mieltä, toivottavasti laskin tällä tekstillä teijän odotuksianne tota videoo kohtaa vähän koska tää ei siis oikeesti mitenkään erityisen hieno ole. Koitan myös parantaa tän laatua jossain vaiheessa!Päätin nyt samaan postaukseen liittää sen mun videon jonka tein viime kesästä, koska ite ainakin tykkään siitä vähän enemmän, koska sen kaa mulla oli aikaa ja siihen mä oikeesti myös panostin. Jos joku ei oo sitä vielä nähnyt nii tässä se on :)

Tää taitaa myös olla mun postaus numero 200!!! Aika paljon oon tänne näköjään kirjotellut parin vuoden aikana... Kiitos kaikille jotka on jaksanut mun tekstejä lueskella ja kuvia katella, vaikka en mikään paras bloginpitäjä olekaan ollut haha. Ja kiitos myös niille jotka jaksaa kommentoida, koska välillä musta tuntuu että juttelen täällä vain itsekseni hahaha. Kiitos kiitos :)

12 comments:

 1. Mulla on varmaan maailman ärsyttävin ääni.... why do I sound like that tho hahah

  ReplyDelete
 2. Ihania videoita!! Tulipas kesäfiilis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon!! :) jooo mullakin tuli kun näitä tein hehe

   Delete
 3. I look so happy in that diner..haha

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä sun postaukset on aina niin inspiroivii ja oonki lukenu niitä ihan sun jenkki-ajoilta asti! Ja aloin just odottaa innolla kesää kiitos näiden videoiden haha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voooiii kiitoskiitoskiitos!! :)

   Delete
 5. Niiiiin ihania videoita!!

  ReplyDelete
 6. Anonymous3/1/14 15:43

  Hope i will find that kind of happiness some day..

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)