March 27, 2013

be young, be dope, be proud

Ja nyt sit alkoi neljäs (ja tän lukuvuoden viimeinen) koeviikko! Ei kyllä yhtään innostais lukea tai opiskella mihinkään... Mulla on täl koeviikolla paljon vapaapäiviä, mutta suurin osa niistä menee töissä ja ajotunneilla käymiseen :( Onneks ei oo enää pitkä matka kortin saamiseen!! Ja ihanaa kun ei tarvii kahteen viikkoon istuu pitkii päivii koulussa. Tää koeviikkohan on melkein kuin miniloma haha. Ja tälläistä mä juuri tarviinkin.
Jotkut saattaa miettiä että miksei meillä oo viidettä koeviikkoo, ja se on sen takia kun koitetaan meijän koulus tällästä uutta systeemii vikassa jaksossa. Ite mä en oo yhtään innoissani tästä, koska meillä on jokaisessa aineessa tuplatuntei ainakin kerran viikossa. Ja koska yks tunti kestää 75 min, ajatus 2 ja puolen tunnin mantsan, äikän ja pitkän matikan tunneista kauhistuttaa mua. Selviin just ja just noilla 75 min tunneilla ja nyt pitäis jaksaa 2 kertaa kauemmin?! Tää ei vaan tuu toimii. Ja meillä ei siis oo koeviikkoo, eli meillä ei välttämättä oo mitään isoo "loppukoetta" missään ainees, vaan sellasii välikokeita ja yms. Vähä jännittää et miten tää tulee onnistuu...
Ja nyt tää tyttö painuu kipinkapin opiskelemaan espanjan kokeeseen! Adios!

March 25, 2013

even the sun sets in paradise

Missä te kaikki olitte vuosi takaperin? Mä olin tuolla. Ja lähtisin milloin vain takaisin. Hawaii oli oikeesti PARATIISI, hands down hienoin paikka jossa olen koskaan käynyt. Jos jotain kiinnostaa, niin linkkaan tässä mun aiemmat Hawaii postaukset :)
(1, 2, 3, 4, 5, 6)

March 23, 2013

lazy day

Laiskottelupäivä edessä! Ruokaa, leffoja, peittoja ja tyynyjä, eikä kiire minnekään! Jätän matikan läksyt huomiselle, tänään on pakko vähän hengähtää.
Meijän piti eilen mennä Kaivolle Mange Makersin keikalle, mut kuten jotkut teistä on varmaan jo kuullukin, se oli täys katastrofi. Jos pääs sisään niin sit ilta ei varmaan kummemmin mennyt mutta meitä oli paljon joiden ilta meni ihan pepulleen. Seistiin muutaman kaverin kanssa ulkona jonossa noin 2 tuntia, ja kun päästiin ovelle (seistiin siinäkin varmaan puolisen tuntia) meille kerrottiin, että narikka on täynnä eikä sisälle oteta enää ketään, ennen kun ihmisiä lähtee. Ja keikka oli alkanut ihan hetki tota ennen, joten ei kukaan ollut sieltä vielä lähdössä. Ois pitänyt odottaa vielä ainakin tunti siellä kylmyydessä. Ulkona oli vielä varmaan noin 100 ihmistä, joista monet (esim. me) oli ostanut lippunsa sinne 2 viikkoa ennen koko tapahtumaa. Lähettiin sit Nicolen ja Samulin kaa sieltä koska turhaan me siinä jonotettiin, oltais päästy sisään vasta silloin kuin kaikki on lähössä. Hypättiin sit taksiin ja menin Nicolelle yöks. En pysty kunnolla kuvailemaan kuinka kylmä meillä oli, ja kuinka paljon ärsytti. No ei voi mitään. Ois kyl kiva saada rahat takasin niistä lipuista...
Meil alkaa koeviikko keskiviikkona, ja mun eka koe on torstaina. Mun seuraava koe on vasta tiistaina, mutta se on (pitkän) matikan koe, joten pakko käyttää noi vapaapäivät sen harjotteluun... Joten käytän tän päivän siihen, etten tee mitään. Hehe hyvää lauantaita kaikille! :)

March 20, 2013

20/03/2013

Anteeksi turhausta postauksesta... Hahaha mulla on hirvee nälkä joten pistin kuvan mun aamiaisesta muutaman päivän takaa ja kuvan sieltä Kakkugalleriasta! Nam nam... Ja tossa on myös pari biisii jotka on mulla soinut repeatilla aika tiheään tahtiin parin päivän ajan :) Mun kaverit jotka näkee tän varmaan ajattelee että "vaan Nea tekis tälläsen postauksen" ja näin asia varmaan onkin hahahaha. Hyvää yötä  

March 17, 2013

got that summer feeling


Photos from Pinterest
Eiks tää Suomen talvi lopu ikinä? Tää on varmaan ollut pisin talvi koskaan, tai ainakin tuntuu siltä :( Valoisammat, pidemmät ja aurinkoisemmat päivät on vähän mua piristänyt mutta oon saanut tarpeekseni tästä kylmyydestä.
En oikee tiiä mistä mun pitäis täällä kirjotella, koska en oo tehnyt muuta kun käyn väsyneenä koulussa, meen töihin muutamaks tunniks ja sit raahaudun sieltä kotiin, ja meen nukkumaan. Haha eli tylsä elämä mulla! Se on tää masentava talvi...
Nyt viikonloppuna juhlittiin Nicolen synttäreitä niillä kotona kavereiden ja Nicolen sukulaisten kanssa, ja käytiin eilen pienellä porukalla herkuttelemassa Kakkugalleriassa. Jos ette oo ennen käynyt, suosittelen tosi paljon! Ja kun sinne menee kannattaa ottaa Kakkubuffet, eli saa syödä niin paljon kakkua kun haluaa! Ja ne kakut siellä on niiiiiin hyviä. Ite jaksoin syödä 6 kakkupalaa tällä kertaa, mutta ens kerralla pistetään paremmaksi! Ja huomenna takaisin kouluun... Sunnuntait on aina niin masentavia. Mun pitäis vielä siivota mun huone ja tehdä koulujuttuja mut arvatkaa innostaako? No ei kyllä tippaakaan. KESÄ TUU JO!!!!!