November 3, 2013

sweater weather

Jotkut teistä on varmaan kuullut tälläsen quoten kuin "The problem is you think you have time" ja toi ei ois enemmän nappiin voinut osua. Oon täällä muutaman kerran aiemminkin puhunut siitä että aika vaan lentää ohitse ilman että kukaan kunnolla huomaa sitä ja jotkut teistä on varmaan todella kyllästyneitä siihen haha. Mut aika ja ajankäyttö ja ajankulu menee välillä mulla ihan yli ymmärryksen. Siis nyt on jo MARRASKUU?! Mä koitan vieläkin tottuu ajatukseen että nyt eletään vuotta 2013, ja ens kuussa aletaankin jo laskemaan viimesiä päiviä vuoden vaihtoon. Ja en oo ees huomannut että mun viimesimmästä postauksesta on jo reilu 2 viikkoa. Ei oo vaan oikeen tapahtunut mitään niin erikoista mistä keksis jotain kirjoitettavaa ja kamerakin alkaa pikkuhiljaa tossa mun pöydällä pölystymään kun sitäkään ei oo tullu kannettuu mukana tai käytettyy lähiaikoina. I clearly have a very boring life hahaha.
Mutta onhan tässä parin viikon sisällä jotain kuitenkin tapahtunut! Oltiin eilen parin kaverin kanssa kattomassa se uus kauhuleffa Carrie, jota ei kyllä kauhuleffaks voi kutsua. Mulla oli odotukset tosi korkeella koska sitä on mainostettu niin paljon ja se alkuperäinen leffa ja kirja on kuulemma tosi hyvii niin petyin vähäsen mut olihan se ihan kiva nähä! Tietenkin siinä vähän säikähti joissain kohissa mutta se ois voitu tehä paljon paremmaksi. Yks mun parhaimmista kavereista joka opiskelee tällä hetkellä Hollannissa oli nyt viikonloppuna Suomessa käymässä, niin oli ihanaa catch up pitkästä aikaa. Ja mun yks toinenkin kaveri joka asuu Ruotsissa oli myös käymässä niin pidettiin sen kunniaks reilun 10 tytön tyttöjenilta kun kaikki oli koolla :) Ja sit on ollut kokeita ja uusintoja ja treenejä. Ja yks mun kaveri lähti nyt Espanjaan aupairiksi niin läksäreissäkin tuli käytyy. Ja mun on täälläkin pakko mainita että Troian Bellisario (Pretty Little Liarsin Spencer) näki kuvan mun ja Nicolen viime vuoden PLL Halloween asuista twitterissa ja kommentoi että "Beautiful!" ja mä sitten freak outtasin siitä koko päivän haha. Mutta eipä tässä mitään kummempaa.
Oon tässä parin viikon ajan kattonut kouluja ja koittanut miettiä mitä haluaisin tehdä lukion jälkeen, ja oon keksinyt jo pari juttua josta olisin tosi kiinnostunut oppimaan lisää. Välivuosi kuitenkin houkuttelee mutta ainakin alan jo pikkuhiljaa selvittämään mitä haluaisin tulevaisuudessa tehä :) Oon rajannut mun vaihtoehtoja näihin: journalismi, arkkitehtuuri, sisustussuunnittelu tai sit vaan business/markkinointi yms. Opiskelupaikoista en oo vielä varma. Oon koko ajan ajatellut että lähen ulkomaille lukion jälkeen joko opiskelemaan tai töihin tai sit vaan matkustelee mutta oon nyt kans löytänyt muutaman koulun Suomesta jotka kuulostaa ihan kivalta. Haluaisin vieläkin kaikkein eniten opiskella amerikkalaisessa collegessa mutta ne maksaa naurettavan paljon, ja suurin osa niistä ei anna minkäänlaista taloudellista tukee ulkomaalaisille opiskelijoille. So I don't know. Kun juttelin opon kanssa joku kuukaus sitten niin moniin kouluihin ulkomailla on mennyt jo haku deadline niin ei oo enää hirveesti aikaa miettii mutta ei mulla loppujen lopuks kiire vielä minnekään ole. Uskon että kaikelle on syynsä ja kaikki tulee lopulta päätyy ihan hyvin niin kyl mä varmasti saan vastauksen kaikkeen ajan kanssa haha.

5 comments:

 1. Anonymous3/11/13 22:59

  MITÄ MITÄ MITÄ KUI SIIDEE TOI ET SE TROIAN KOMMENTOI TEIJÄN KUVAA ! apua niin eppaa!! ja ihanaa että postasit taas pitkästä aikaa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joooo mä vaa hypin koko perjantaipäivän hahaha kiitooos :):)

   Delete
 2. Anonymous3/11/13 23:57

  Aalto yliopiston mikkelin international business (BScBA) ohjelma - suosittelen :) opetus on enkuks ja porukka ihan huippuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo oon kuullut siitä paljon hyvää! ja kävin itse asiassa tutustuu siihen joskus ku siit kerrottii kauppikses :) taso on kuitenkin sen verran korkee ja niin pieni määrä hakijoista hyväksytään nii en usko että pääsisin sisään...

   Delete
 3. Heippa, mun blogissa ois haaste sulle! :)

  http://ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi/2013/11/so-who-am-i.html

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)