October 9, 2013

home

Päätin eilen illalla ottaa pari kuvaa mun huoneesta koska sellaista postausta pyydettiin taas eilen ja sellaista on useampaankin kertaan pyydetty. En jaksa kunnon huone postausta varmaan tehdä, mutta räpsin nyt muutaman kuvan kuitenkin koska mun huone oli harvinaisen siistissä kunnossa haha. En ottanut näitä siis luonnonvalossa, mutta koitin muokkaa näitä ei-niin-kellertäviksi, niin joissain kuvissa värit on vähän vääristynyt mutta oh well!
Toi mun valokuva seinä ei oo vielä ihan valmis kuten noista "irtokuvista" ton jutun ympärillä varmaan huomaakin mutta koitan saada sen tehtyy loppuun pian :) Oon nyt alottanut mun huoneen uudistus projektin, niin ehkä laitan sit lisää kuvia kun saan tän valmiiksi! Mitä ootte mieltä?

4 comments:

  1. Ihana postaus, bloggaajien koti/sisustus -postaukset on yleisestikin aina kivoja :)

    Mie tein itseasiassa kans omaan blogiini viimekuussa ihan samantyylisen postauksen! Tollasia yksityiskohta-kuvia ilman sellaisia laajoja koko huoneen käsittäviä otoksia. Haha molempien meiän huoneista selvästikin myös jostain syystä erottuu sellanen pieni jenkkiteema :D

    www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon!! haha musta tuntuu et kaikkien entisten vaihtareiden (jotka oli jenkeissä) huoneista löytyy edes jotain pientä jenkkiteemaan sopivaa!

      Delete
  2. IHANAA että vihdoinkin teit tälläisen postauksen !! sun huone vaikuttaa superkivalta :) rakastan sun blogias! se ois kans hirmukiva jos tekisit "päivä Nean kanssa" postauksen kun ehdit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kiitos kiitos :) katotaa jos jaksan/muistan joskus ottaa kameran mukaan aamulla!

      Delete

Make my day, leave a comment :)