September 15, 2013

wildest moments

Koska olin 2 viikkoo kipeenä ja oon nyt ollut erittäin laiskalla tuulella, mul ei oo mitään uusii kuvii. Niin päätinpähän pistää viel pari näit kuvii tänne :) Juhlittiin viime viikolla koulussa sitä, että meillä on enää vaan 100 aamuu jäljellä lukioo, ja mua alko viel enemmän pelottaa se, etten yhtään tiiä mitä haluan lukion jälkeen tehdä. Opo kerto mulle että jos haluu lähtee ulkomailla opiskelee niin pitäis nyt jo alkaa hakee joihinkin paikkoihin. En tiiä mitä haluun tehä tai minne haluun mennä tai mitään. Stressaaaaaa.
Enkun kirjotukset on ihan parin päivän päästä ja mua jännittää ihan hirveesti. Kuuntelut mulla ei mennyt niin hyvin kun olisin toivonut, mutta sille on nyt vähän myöhästä tehä mitään. Jos en oo sit tyytyväinen enkun arvosanaan niin uusin sen sit varmaan keväällä. Mun pitää selvittää mun kirjotus asiat myös, koska tällä hetkellä näyttää siltä että olisin kirjottamassa keväällä äikän, pitkän matikan, ruotsin, espanjan ja ehkä terveystiedon. Toi tulee kuulemma olemaan tosi raskasta, mutta en tiiä minkä noista mun pitäis jättää pois. Äh. Oisko kenelläkään mitään neuvoja jotka auttais mua selvittää edes joitain kouluun liittyviä asioita? Mun pää on räjähdyspisteessä.

6 comments:

 1. Ihania kuvia, varsinkin toi kukkaseppele on tosi kaunis! :)

  emma-livelaughlove.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Anonymous16/9/13 21:10

  Hei älä huoli! Koin viime keväänä samaa ahistusta siitä, etten tiiä mitä haluun. mut kumminki tuntu siltä et "pakko hakee". istuin väkisin Hankenin valmennuskurssilla ja luin kirjastossa ilta kuuteen. ja en päässy sisään! mulle piti tulla välivuos, mutta elokuussa sain hassun puhelun: pääsinkin Ruotsiin opiskelemaan! en itekään tiedä onko tää mulle välivuos vai suoritanko tutkinnon loppuun, mutta det blir nog bra!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho sulla kävi tosi hyvä tuuri!! en ees tiiä mistä alotan, en tiiä minne mun pitäis hakee tai mitää mut eiköhän kaikki tollanen selvii tässä jossain vaiheessa :)

   Delete
 3. Anonymous19/9/13 14:18

  Ei kannata stressata liikaa! Sä oot vielä nuori, eikä sulla oo kiire mihinkään :) Ite pidin välivuoden ja se oli kyllä IHAN paras ratkaisu. Sai rauhassa miettiä ja selkiyttää ajatuksia, et mitä haluu ja samalla kun kävi töissä sai kerättyä rahaa opiskeluja varten. Välivuoden jälkeen myös opiskelumotivaatio oli tosi korkeella, sit kun alotti ne opinnot. Et oikeesti turha mennä mihkään kouluun ainoostaan siks, et ois 'pakko hakee johki', jos se ei edes jollain tapaa kiinnostaa.

  Välivuoden viettäminen ulkomaillakin on aika helppoo. Voi lähtee aupairiks tai vapaaehtoistöihin jne. Eli kaikki hyvin, älä stressaa! Asioilla on tapana järjstyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi kuulostaa kyllä tosi houkuttelevalta!! oon miettinyt välivuoden pitämistä koska en usko et jaksan alkaa opiskelemaan pääsykokeisiin yms. heti kirjotusten jälkeen. ainut huono juttu on vaa se että olisin sit 2 vuotta omaa ikäluokkaa jäljessä... mutta pitää kattoo :) kiitos!!

   Delete

Make my day, leave a comment :)