August 25, 2013

real life is a funny thing

Viikonloppu tuli ja meni aivan liian nopeesti taas kerran. Käytiin vilkasemassa meijän koulun tämän vuotisia nasuja ja pidettiin muutaman kaverin kaa kokkausilta meillä perjantaina, ja vaikka aluksi olikin aikamoista sählinkiä niin loppu hyvin kaikki hyvin :) Nicole ja Isa jäi meille sit yöks ja käytiin pikasesti kuvailemassa vähän lauantaipäivällä. Ja Nicole asukin meillä sit loppu viikonlopun haha.
Oon ollu kipeenä nyt noin viikon verran, mutta silti oon koittanut jaksaa pysyy muiden perässä ja käydä koulua ettei tuu ylimääräisiä poissaoloja. Mulla on voimat kyl nyt ihan loppu niin onneks mulla alkaa koulu taas yheltä huomenna. Voisin nyt vaikka käpertyä peiton alle, kattoo jotain leffaa ja juoda teetä tai kaakaota tai jotain muuta lämmintä et saisin vähän levättyy ja tän flunssan pois ja äänen takaisin :) Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu!
Psst... Vielä ehtii laittaa mulle kysymyksii ennen kun alan väsäämään sitä vastauspostausta ;)

4 comments:

 1. Oi kun on ihania kuvia, toi valo ja kaikki ahhh<3

  ReplyDelete
 2. Voi apua oikeesti seurasin sun blogia koko sun vaihtovuoden ajan omasta vaihtovuodesta haaveillen ja odotellen. Jotenkin mulle jäi sellanen mielikuva jostain (mistähänlienee) syystä, että et olis enää jatkanut. Ja sit sekin tietysti että viimevuonna Vegasissa asuessani en edes ehtinytkään aina olla niin perillä ihmisten blogeista kun omaankin upposi niin paljon aikaa ja oli vähän sitä muutakin elämää ;) Mut anyway pointti se, että viime viikolla löysin taas sun blogin ja sain suunnilleen halvauksen kun bongasin viimeisen vuoden postaukset ja luin suunnilleen putkeen koko blogin tähän päivään asti :D Ihanaa, sulla on aina niin kauniita kuvia. Valaistus ja kaikki aina niin kohdillaan. Taputapu :)

  www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. hui en ees tiiä mitä sanoo haha. kiiitooos!! :) ihanaa että oot tykänny!!

   Delete

Make my day, leave a comment :)