August 12, 2013

bittersweet

Huomenna mulla on viimeinen ensimmäinen koulupäivä lukiossa, ja en oo vielä ihan varma mitä mieltä oon tosta asiasta. Oon valmis pääsee pois lukiosta ja päättämään itse mitä haluan elämässäni tehdä, mutta samalla mua pelottaa mitä ylppäreiden jälkeen tulee tapahtumaan. En yhtään tiedä mitä haluan lukion jälkeen tehdä, mutta se vapaus houkuttelee mua kyllä aikalailla tällä hetkellä. Kuten oon täällä jo muutaman kerran maininnutkin, erityisesti kirjotukset stressaa mua tosi paljon, niin sillee ois kiva jos pystyis vaan fast forward tän vikan vuoden ja sen hullun määrän opiskeluu mitä mulla on nyt edessä. Mutta se on myös surullista että lukio on kohta ohi, koska näiden parin vuoden aikana on tapahtunut niin paljon kaikkee kivaa. Ja kaiken opiskelun lisäks tänä vuonna on myös paljon kaikkee hauskaakin tiedossa. Äh.
Se on oikeesti ihmeellistä miten nopeesti aika menee. Anteeks toi kuulostaa tosi kliseiseltä mutta se on totta. Toinen mun siskoista aloitti tänään lukion ja toinen meni tänään yläasteelle! MULLA ON NIIN VANHA OLO. Ja nyt tän tulevan lukuvuoden vaihtarit pakkaa matkalaukkujaan ja hyvästelee perheitään ja kavereitaan ja valmistautuu elämänsä suurimpaan seikkailuun (ainakin tähän asti). On outoo ajatella, että mulla on toi kaikki ohi jo, ja että olin samassa tilanteessa kuin nämä ihmiset 2 vuotta sitten. 12 päivän päästä on oikeestaan mennyt tasan 2 vuotta siitä että lähin vaihtoon. So crazy.
Jos oisin silloin tienny mitä tiiän nyt, niin mun vaihtovuosi ois ollut ihan erilainen. Tai jos olisin lähtenyt sinne sinä ihmisenä jona tulin takaisin. Ei nyt täysin erilainen, mutta ei se täysin samanlainenkaan olisi ollut. Opin siellä niiiiiin paljon kaikesta ja tulin takaisin melko erilaisena ihmisenä. Oon niin ilonen että niin monella on mahdollisuus kokea toi kaikki, koska se on oikeesti sellainen once in a lifetime juttu, joka muuttaa sun elämän täysin. Lueskelin tänään mun vanhoja postauksia, mm. ekan postauksen jonka tein jenkkeihin saavuttua. Muistan hämärästi sen hetken kun kirjottelin sitä ja mun muita postauksia, mutta kaikki toi tuntuu nyt niin kaukaiselta. I'd do anything to live that all again.
En voi uskoo et kesä on nyt ohi. Äskenhän se vasta alkoi!! Mutta kiitos ja kumarrus kaikille ihanasta kesästä ja ensi kesää sitten odotellessa...
Olin myös kokonaan unohtanut että Weekend Festival on nyt tulevana viikonloppuna!! Who's going?! Siellä sitten nähdään :)

4 comments:

Make my day, leave a comment :)