July 9, 2013

USA Summer Video

Nonii... Oon muutaman kuukauden ajan suunnitellut tekeväni tästä kesästä jonkinlaisen videokoosteen, ja alotin tän projektin kun lähin Kentuckyyn reilu kuukaus sitten. Suunnittelin eka tekeväni videon koko kesästä (ja saatan vielä jossain vaiheessa sellasen tehdäkin), mutta oon niin kärsimätön että tein nyt ensin ainakin videon siitä ajasta, kun olin Amerikassa. Eli tässä on videoita Kentuckysta, Floridasta ja Californiasta. Tää oli eka video jonka oon itse koonnut tällä iMoviella joka mulla nyt on, joten ois tosi kiva kuulla mitä ootte mieltä! Tein hirveesti kaikkii turhii videoita jollain vanhalla iMovien versiolla mun vanhalla koneella, mutta sain tän uuden koneen vuoden vaihteessa enkä oo tätä vielä ehtinyt opetella käyttämään. Päätin nyt sit kuitenkin alkaa leikkii ton ohjelman kaa ja testailin vähän kaikkee ja vaikka tästä olisi voinut tulla paljon parempi, halusin kuitenkin julkasta tän täällä. So please let me know what you think :)


14 comments:

 1. Tosi ihana! lisää vaa tälläsiä :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/7/13 19:55

  Tää oli super ihana!! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/7/13 14:09

  Ihanaa et teit tämmösen! Rakastan sun blogii! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous10/7/13 14:37

  Tee viel myös koko kesästä! :) ku huomasin instagramin kautta et joitai nicolen usakamui on suomessa teiän kaa, ni olis kiva nähä videoo siitäki tms!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joooo katotaan jos jaksan tai jos mulla on tarpeeks aikaa :)

   Delete
 5. ihana video, kivasti tosi indieleffamainen!

  ReplyDelete
 6. Anonymous11/7/13 21:36

  Sun blogis on tosi ihana ja toi video oli tosi kiva! :) mistä oot ostanu ton repun mikä tossa videossa oli?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :) se taitaa olla mossimon reppu eli ihan targetista!

   Delete
 7. Anonymous17/7/13 01:04

  Sä vaikutat niin iloiselta ja sellaiselta ihmiseltä, jonka seurassa on aina hauskaa. Ja tästä videosta periaatteessa näkee vielä enemmän että millainen oikeasti olet :) Pysy tuollaisena ja jatka bloggaamista!

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)