July 8, 2013

17-mile drive

Kaikki paitsi 2 vikaa kuvaa on otettu liikkuvan auton tummennetun ikkunan läpi, joten sen takii niiden laatu tai valostus ei oo mikään paras mahdollinen, mutta niistä silti näkee kuinka hienot maisemat ton tien vieressä oli! En oikee tiiä mitä mun pitäis kirjoittaa tänne matkasta, pystyisin höpöttää turhista jutuista ikuisuuden mutta ette varmaan sitä halua, nii jos teitä kiinnostaa kuulla jostain jotain tai jostain lisää niin kysykää ihmeessä! :)

6 comments:

 1. Moikka! Ois kiva kuulla et miltä tuntu palata takas Amerikkaan? Oliks kaikki samal taval ku vuos sitte vai oliks jotai muuttunu? ja oliks nyt yhtä rankkaa lähtee sieltä ku sillo viimeeks? :)

  Ainii ja siul on iha mahtava blogi. Ollu yks lemppareista jo 1,5 vuotta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. olin tosi innoissani kun pääsin takas jenkkeihin nyt kesällä! odotin sitä koko kevään ja laskin pitkään että kuinka monta päivää oli enää jäljellä sinne lähtöön haha. oli ihanaa päästä taas näkee tuttuja naamoja ja paikkoja, mutta samalla huomas että ketkä on oikeesti sun kavereita ja ketkä oli vaa hetken kiinnostunu siitä että olit vaihtari. sain muutaman todella hyvän ystävän jenkeissä, ja niiden ja mun hostperheen kanssa oli toooosi kiva viettää aikaa taas after a long time! pari ihmistä oli vaa muuttunut, mutta muuten kaikki oli aikalailla samanlailla kuin vuosi sitten :) ei kuitenkaan tuntunut siltä, että olisin vaihtari enää. ja ei ollu niin vaikeeta lähtee kuin vuos takaperin, koska nyt huomas että sinne pääsee takasin melko helposti, ja että mua vielä muistetaan siellä, mutta tietenkin mulla on nyt jo ikävä muutamii ihmisii ja mun kotii. mut siellä ne odottaa mun seuraavaa palaamista :) ja kiitos paljon!! ihanaa että tykkäät!!

   Delete
 2. Anonymous8/7/13 23:59

  Kirjota vaan lisää ihmeessä, tää sun roadtrip kuulostaa niin unelmalta! :) Kenen kanssa siis olit tuolla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oltii perheen kaa, mut vähän isommalla porukalla kuitenkin :)

   Delete
 3. Anonymous11/7/13 02:59

  Ihanan satumainen toi metsäkuva!

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)