June 1, 2013

first day back

Väsymys oli aika kova ensimmäisinä päivänä takasin täällä, mutta jännitys oli kovempi ja olin niin innoissani että olin taas täällä ja pääsisin näkee monia tuttuja naamoja ihan pian! Mun kone laskeutu tiistaina vähän ennen keskiyötä, ja kotiin päästyäni hengähdin vähän, koitin "take it all in" ja menin tapaa Emmaa, yhtä mun parasta jenkkikamuu. Se asuu periaattees meijän naapurissa (parin talon päässä vaan) ja istuskeltiin niiden talon edessä Jodin, Emman ja Emman veljen kaa vähä aikaa, ja mun pyynnöstä lähettiin sit kävelee ympäri kaupunkii keskellä yötä. Se ei tuntunu todelliselta ollenkaan!! En pysty sanoin kuvailee kuinka ihanalta se tuntu olla taas täällä.
Seuraavana aamuna käytiin Emman ja Jodin kaa aamiaisella, jonka jälkeen Jodilla oli graduation harkat ja niiden luokasta otettiin '13 muotonen kuva, jonka prosessia näkee vähän yhessä noista kuvista haha. Ennen ku niiden harkat alko KAIKKI tän vuoden seniorit ja mun entiset luokkalaiset oli kokoontunu Centre Collegen kampukselle, yhen suihkulähteen ympärille. Monet ei tienny et olin tulossa tänne nyt, joten ne oli tosi yllättyneitä ja siellä oli paljon kiljumist, huutamist ja halaamist ja oli ihanaa jutella kavereiden kaa pitkästä aikaa! Mun naama oli aika turvoksissa lennon jälkeen ja olin ihan kuoleman väsynyt niin en hirveesti kuvii kehtaa tänne laittaa haha. Lähettiin Emman kaa sit kun noilla alko ne harkat, ja käveltii taas ympäri kaupunkii vähä aikaa.
Meillä oli illemmalla pienet "juhlat" meijän lakehousella, jolla en ollut vielä ehtinyt käymään viime vuonna, ja sinne oli kutsuttu paljon mun hostisän työkavereita ja Centre Collegen "urheiluosaston" henkilökuntaa ja yms. Innostuttiin Jodin kaa kuvailee siellä aika paljon (tai no mä kuvailin Jodii koska mun naama oli ihan turvoksissa), niin pistän ne kuvat toiseen postaukseen!
It's good to be home!

4 comments:

 1. Oii kuulostaa ihanalta!! :D nauti <3

  ReplyDelete
 2. Anonymous2/6/13 16:59

  ootko siis ennenki ollu vaihdossa vai ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis olin 2011-2012 vaihtarina täällä YFU:n kautta! oon nyt vaan käymässä muutaman viikon! tulin tänne kattoo kun mun jenkkikamut valmistuu :) jos katot mun postauksia elokuu 2011 - kesäkuu 2012 niin oon niissä kirjotellu mun kokemuksista vaihtarina

   Delete

Make my day, leave a comment :)