May 9, 2013

it's only in your mind

Nella on ollut tän viikon luokkaretkellä Englannissa, ja en ymmärrä miten selvisin koko vuoden ilman tota hulluu pikku-Neaa, kun tää viikkokin tuntuu jo ikuisuudelta. 2 päivää niin se pikkunen tulee kuitenkin kotiin! Ja enää viikko kunnes Malou tulee tänne!! Ja lähden jenkkeihin noin 2 viikon päästä!!! En pysty sanoin kuvailemaan kuinka paljon odotan sitä. Arki täällä alkaa pikkuhiljaa tuntuu niin puuduttavalta, että mikään ei kuulosta paremmalta kuin se, että pääsis täältä hetkeks pois. Varsinkin koulu ja työt on vienyt multa kaikki voimat tänä vuonna, niin tauko tästä arjesta tekisi mulle parempaakin kuin hyvää. En voi oottaa että pääsen takasin sinne paikkaan, jossa pystyin selvittämään mun ajatuksia ja joka opetti mulle paljon tärkeitä asioita. Paikkaan, jonne lähdin 21 kuukautta sitten tietämättä mistään mitään ja tuntematta sieltä ketään. Paikkaan, jota voin nyt kutsua kodiksi ja jossa tällä kertaa monet tutut kasvot odottaa mua. 2 viikkoa pitäisi vielä jaksaa odottaa. I can do this.

8 comments:

 1. Sulla on aina niiin upeita kuvia!

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/5/13 11:53

  rakastan sun kuvii!! ja oikeesti cool et meet käymää jenkeis! :D jännä jotenki et vuos sit olit siel & se oli sun koti ja nyt niiku siit on jo vuos ja meet käymää siellä :D vuos meni nopeesti! pidä hauskaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitooos! :) niii!! vuos meni tosi tosi nopeesti! ja kiitos varmasti pidän :) haha

   Delete
 3. Anonymous11/5/13 11:58

  Katoin just sun vuos sitten kirjottamia postauksia, ja kyllä aika menee nopeeta kun nyt siitäkin on jo vuos :0 ihania kuvia kuten aina! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. niii!! vähän pelottavaakin kuinka nopeesti aika menee, vaikka tuntuukin siltä et siitä ois ikuisuus! kiitos paljon!! :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)