May 29, 2013

home sweet home

Tulin vaan nopeasti päivittelemään, että loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsin turvallisesti perille Kentuckyyn vaikka tulikin vähän mutkia matkaan hahaha. En voi uskoo et oon taas täällä!!! Tää on niin ihanaa ja jännää ja tää tuntuu vaa unelta. Ja mulla on niin paljon vaikeuksia puhuu enkkuu ja mun aksentille on vähä naurettu jo haha. Meen nyt Emman kanssa kattoo graduation harjotuksii joten siellä tulee sit nähtyy KAIKKI. Apuaaaa

6 comments:

 1. Eikä niin siistiä! Mä haluun niin jo lähteä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää on niin ihanaa!!!! :) tuntuu siltä etten koskaan ois lähtenykkää täältä minnekään hahaha

   Delete
 2. Anonymous30/5/13 12:30

  jeee kiva et oot siellä! :) uskon et on varmasti ihana tunne päästä taas takas "kotiin" :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi nii on!! ja tää on yksi maailman parhaimmista ja ihanista tunteista!!!

   Delete
 3. Äää oon kateellinen sulle :D ihan super kiva et pääsit takas, se on iha huippuu nähä kaikki kaverit uudestaa ja tosi hassuu ku tavallaa mikää ei oo muuttunu vuodessa :) onks sun perhe suunnitellu reissuu suomee? mun host sisko oli just koko joulun täällä käymässä. Pidä hauskaa ja enjoy ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niii on!! tää on niin outoo haha. kyllä ne varmaan jossain vaiheessa suomeen tulee, mutta vielä ei oo tarkempaa tietoo tai suunnitelmii siitä! ois kyl tosi kiva jos ne pääsis suomeenki käymään jossain vaiheessa :) oiii toi kuulostaa tosi kivalta!! ja kiitooos varmasti pidän :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)