May 14, 2013

help my lifeless frame to breathe

Pari viikkoo sitten, sunnuntai-ilta ennen matikan uusintakoetta, kävi pieni katastrofi. En siis löytänyt mun matikan vihkoa ja ellen palauttanut sitä maanantaina 12:00 mennessä, en olisi päässyt kokeeseen. Ja siinä piti olla vähintään 70 tehtävää tehtynä. Iski pienenmoinen paniikki ja valvoin koko sunnuntain ja maanantain välisen yön sillon pari viikkoo sitten mutta sain ne kaikki tehtyä uudelleen!!! Olin niin ylpeä itsestäni vaikka olinkin ihan kuollut sinä aamuna, koska ei se pitkän matikan 8 kurssi mikään maailman helpoin oo haha. Kävin koulus sit aamulla joskus 9 aikaa zombien näkösenä palauttamassa mun vihkon ja tulin sit kotiin nukkumaan pariks tunniks ennen sitä koetta. Olin siis niin väsynyt että oksetti ja heikotti ja huh huh.
Anyways!! Haha teit tuskin kiinnosti toi mun matikkatarina mut halusin tulla jakaa nää kuvat täällä! Valvoin koko yön nii näin auringonnousun omasta ikkunastani ja taivas oli niin sanoinkuvaamattoman kaunis, ettei nää kuvatkaan näytä sitä kunnolla. Otin aina vähän väliä lisää kuvia kun aurinko nousi enemmän, ja päätin pistää pari niistä nyt tänne :) Eli näinkin tärkee postaus tällä kertaa hahaha.
PS. MALOU TULEE 3 PÄIVÄN PÄÄSTÄ!!!!!!! Ja vajaa 2 viikkoo niin Kentucky kutsuuuu!!!! YEAHHHHH

4 comments:

 1. Anonymous15/5/13 15:24

  Kai teet postauksen siitä kun meet takas jenkkeihin!?:) olis kiva nähä kuvia sieltäpäin maailmaa lisää!

  t.Sara

  ReplyDelete
 2. mie en ikinä ois jaksanu olla noin ahkera! Miten sie jaksoit tehä sen kokeenki en ymmärrä :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha en mäkää, oli vaan vähän pakko tai en olisi päässyt siihen kokeeseen ja oisin joutunut käymään koko kurssin uudelleen... ja se olisi ollut vielä huonompi juttu! ei se koe hirveen hyvin kyl menny mut pääsin sentää läpi hahaha

   Delete

Make my day, leave a comment :)