May 16, 2013

flashbacks

Ne jotka on seuraillut mun blogia jo pidemmän aikaa on varmaan nähnyt ainakin osan näistä kuvista aikasemmin, mutta kattelin muutama päivä sitten viime vuoden kuvia vähän läpi ja tuli niin paljon muistoja mieleen ja kaikki se saa ton "alle 2 viikkoa kunnes lähen" ajatuksen tuntuu entistäkin jännemmältä ja ihanammalta. En voi uskoo että nään jotkut noista ihmisistä niin pian uudelleen kuten myös mun jenkkikodin, mun vanhan huoneen, mun vessan, ja sen mun pikkukaupungin ja kaikki sen ihanat paikat. Näitä kuvia katsoessa tajusin myös että kuinka paljon asiat voivat muuttua vuodessa. Näytän ihan erilaiselta joissain noissa kuvissa, ja saatatte varmaan tunnistaakin ilman noita mun kuvatekstejä että mitkä on vaihtovuoden alusta ja mitkä lähempänä loppua. En oo näköjään muuttunut vaan sisäisesti mutta näköjään vähän ulkoisestikkin hahaha. Jos teillä on ideoita että millaisia postauksia haluaisitte että teen jenkkeihin paluusta, niin kommenttia tulemaan vaan! Haha teen mielelläni sellasen postauksen tai useampiakin tästä aiheesta, koska myös sinne toiseen kotiinsa palaaminen vaihtovuoden jälkeen on kuitenkin iso osa vaihtarin elämää (jos päättää sinne vielä mennä vaihtovuoden jälkeen). Ja siitä voi kans olla hyötyä tän hetkisille tai tuleville vaihtareille :) Let me know!
minä & Jodi
Muutama päivä ennen kuin palasin Suomeen.
Kristen, Jodi, Malou, minä, Alex
Mun eka viikonloppu jenkeissä ja ensimmäinen sunnuntai aamukirkossa.
Apua... Haha mä tässä joskus syksyllä 2011... Halloweenin lähettyvillä!
Jodi, minä, Malou, Kristen
Jep samoihin aikoihin kuin ylläoleva kuva, pari päivää ennen sitä kai haha.
minä & Jodi
Tääkin oli vaihtovuoden alussa.
Meijän ihana (mutta maailman laiskin) koira!!! En voi venaa et nään Reeseyn taas!
Emma & minä
Muutama päivä ennen kuin palasin Suomeen.
Fariha, Megan, Kaitlin, Jodi, minä, Grace
Tääkin oli vaihtovuoden alussa... Ollaan kaikki tosi erinnäkösiä nyt haha.
Malou & minä
Joskus syksyllä 2011. I think. Haha tää oli sielt yheltä YFU tapaamisesta/orientaatiosta!
Oiskohan tääkin ollut joskus syksyllä... Tai alkutalvesta, en oo varma.
Kaitlin & minä
Viime kesän alussa, Kaitlinin graduation partysta.
mun hostserkku Maggie & minä
Tääkin oli pari päivää ennen kuin palasin Suomeen. Jos katotte mun hiuksia täs kuvas ja tätä ylemmäs kuvassa saatatte huomata mitä se sun-in teki niille hahahaha. Oh god.
Mun hostperhe
PROM!!! Kaikki säätää tässä jotain mut se tästä kuvasta tekeekin hauskan haha.
Vaihtovuoden alusta...
Tääkin...
Ja tää.
Yks mun vikoista illoista jenkeissä, ja yks kesän parhaimmista illoista. Käppästeltiin ja riehuttiin Emman kaa downtown joskus 4 aikaan aamulla ja maattiin tiellä ja katottiin kun liikennevalot vaihtu, kuten The Notebookissa. Meijän pikkukaupunki oli ihan hiljanen, ainut ääni mikä kuulu tuli meijän puhelimista kun kuunneltiin musiikkia haha. Tuntu siltä kun me oltais oltu ainoita siellä. Vaikka ei tehtykään mitään ihmeellistä, se tunne sinä iltana oli mahtava. Like we were on the top of the world jos deepiks mennää hahaha.
Less than 2 weeks. 2 weeks and i'll be back home.

6 comments:

 1. Sun ansiosta kiinnostuin vaihtari elämästä ja kokoajan ollaan askel lähempänä tulevaaisuutta. Oon lukenu sun blogia alusta asti ja oon ilonen että pääset takasin käymään kototona jenkeissä! En voi edes sanoilla kiittää sua, koska tää sun blogi on vaan niin mahtava ja oon saanut hirveesti tukea ja rohkasua, että vihdoin uskalsin tehdä päätöksen ja aion hakea vaihtariksi ensi syksynä. Voisin jatkaa tätä kirjottamista vaikka kuinka kauan,mutta yritän pitää tän lyhyenä ja haluun vaan sun tietävän kuinka kiitollinen oon! KIITOS KIITOS KIITOS! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua en tiiä mitä sanoa... Haha oon täysin sanaton, tää kommentti on paras kommentti jonka oon tähän mennessä saanut! Ihanaa että oon voinut auttaa!! Ja ihan mahtavaa että oot päättänyt hakea vaihtariks!! Vaihtarit pääsee kokee niin paljon enemmän kuin monet ihmiset, olipa vuosi hyvä tai huono. Toivottavasti sun tuleva vaihtarivuos tulee olee uskomaton ja unohtumaton ja kiitos kiitos kiitos itsellesi!! En voi tän kommentin takia lopettaa hymyilemistä hahaha KIITOS!!! :)

   Delete
 2. Voi ihana postaus! Toi on varmast ihan mahtava tunne palata sinne ja nähä kaikki taas :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitooos!! :) niii onnnnn ääää en voi venaaaaa!

   Delete
 3. Anonymous17/5/13 07:07

  Ois mahtavaa jos pystyisit toteuttaa videon sun jenkkeihin menosta :). Oon aina halunnu nähä/kokea toisen ihmisen kautta sen tilanteen kun tavataan se vanha perhe uudestaan tai kun tullaa Suomeen ja nähdään koti ja oma perhe. En tiiä osasinko selittää tän nyt oikein mut ois hienoo jos jaksaisit kuvaa meille vaik lentokentält ku näät sun perheen ja kun pääset sun toiseen kotiin yms! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmmm voisin koittaa joo! vois olla iha siistii mut pelkään vaa et se ois aika säätöö kuitenkin, ja en oo varma haluuks ne et pistän tänne videoo niistä mut katotaan :) sounds good though! jotain videoita voin kyllä ottaa ja laittaa tänne kesäl!!

   Delete

Make my day, leave a comment :)