March 23, 2013

lazy day

Laiskottelupäivä edessä! Ruokaa, leffoja, peittoja ja tyynyjä, eikä kiire minnekään! Jätän matikan läksyt huomiselle, tänään on pakko vähän hengähtää.
Meijän piti eilen mennä Kaivolle Mange Makersin keikalle, mut kuten jotkut teistä on varmaan jo kuullukin, se oli täys katastrofi. Jos pääs sisään niin sit ilta ei varmaan kummemmin mennyt mutta meitä oli paljon joiden ilta meni ihan pepulleen. Seistiin muutaman kaverin kanssa ulkona jonossa noin 2 tuntia, ja kun päästiin ovelle (seistiin siinäkin varmaan puolisen tuntia) meille kerrottiin, että narikka on täynnä eikä sisälle oteta enää ketään, ennen kun ihmisiä lähtee. Ja keikka oli alkanut ihan hetki tota ennen, joten ei kukaan ollut sieltä vielä lähdössä. Ois pitänyt odottaa vielä ainakin tunti siellä kylmyydessä. Ulkona oli vielä varmaan noin 100 ihmistä, joista monet (esim. me) oli ostanut lippunsa sinne 2 viikkoa ennen koko tapahtumaa. Lähettiin sit Nicolen ja Samulin kaa sieltä koska turhaan me siinä jonotettiin, oltais päästy sisään vasta silloin kuin kaikki on lähössä. Hypättiin sit taksiin ja menin Nicolelle yöks. En pysty kunnolla kuvailemaan kuinka kylmä meillä oli, ja kuinka paljon ärsytti. No ei voi mitään. Ois kyl kiva saada rahat takasin niistä lipuista...
Meil alkaa koeviikko keskiviikkona, ja mun eka koe on torstaina. Mun seuraava koe on vasta tiistaina, mutta se on (pitkän) matikan koe, joten pakko käyttää noi vapaapäivät sen harjotteluun... Joten käytän tän päivän siihen, etten tee mitään. Hehe hyvää lauantaita kaikille! :)

No comments:

Post a Comment

Make my day, leave a comment :)