March 17, 2013

got that summer feeling


Photos from Pinterest
Eiks tää Suomen talvi lopu ikinä? Tää on varmaan ollut pisin talvi koskaan, tai ainakin tuntuu siltä :( Valoisammat, pidemmät ja aurinkoisemmat päivät on vähän mua piristänyt mutta oon saanut tarpeekseni tästä kylmyydestä.
En oikee tiiä mistä mun pitäis täällä kirjotella, koska en oo tehnyt muuta kun käyn väsyneenä koulussa, meen töihin muutamaks tunniks ja sit raahaudun sieltä kotiin, ja meen nukkumaan. Haha eli tylsä elämä mulla! Se on tää masentava talvi...
Nyt viikonloppuna juhlittiin Nicolen synttäreitä niillä kotona kavereiden ja Nicolen sukulaisten kanssa, ja käytiin eilen pienellä porukalla herkuttelemassa Kakkugalleriassa. Jos ette oo ennen käynyt, suosittelen tosi paljon! Ja kun sinne menee kannattaa ottaa Kakkubuffet, eli saa syödä niin paljon kakkua kun haluaa! Ja ne kakut siellä on niiiiiin hyviä. Ite jaksoin syödä 6 kakkupalaa tällä kertaa, mutta ens kerralla pistetään paremmaksi! Ja huomenna takaisin kouluun... Sunnuntait on aina niin masentavia. Mun pitäis vielä siivota mun huone ja tehdä koulujuttuja mut arvatkaa innostaako? No ei kyllä tippaakaan. KESÄ TUU JO!!!!!

8 comments:

 1. Anonymous18/3/13 20:30

  heiii, sulla on varmaan maailman ihanin blogi! luin noita sun vaihtaripostauksia ja mä ite oon tääl kaikki raajat ristis, et mäki pääsisin vaihtoon, haen kaikilt järjestöiltä stipendei/avustuksia vuodelle 2014-2015.. meiän perheellä ei nimittäin oo varaa lähettää mua vaihtoon ://

  joo mutta mul on kaks tyhmää kysymystä, mitkä mun on pakko kysyä:
  1. Mitä ripsiväriä käytät?
  2. Käytätkö mitään meikkivoidetta/puuteria, jos, niin mitä?
  pahoittelen kysymysteni laatua, mut oikeesti pakko selvittää.

  Oot ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voooi ihanaa kiitos! :) vaihtovuosi on sellanen kokemus jonka jokaisen halukkaan pitäis saada kokea, joten toivottavasti saat jotain stipendei tai avustuksii!! mäkin pidän kaikki raajat täällä ristissä että pääsisit lähtemään :)
   ja käytän CoverGirlin lash blast fusion ripsarii, Garnierin bb voidetta ja BareMineralsin mineraalipuuterii :)

   Delete
 2. Moikka!(: Oon niin samaa mieltä sun kanssa! En yksinkertasesti tajua et mite tää talvi vaa jatkuu ja jatkuu... kesää odotellassa!
  Sitte vielä, et tykkään sun blogista aivan älyttömän paljon! Ois ihanaa, jos jaksasit tehä enemmi postauksii, mut toki tajuun et koulu, työt, kaverit ja kaikki tommene vie paljo aikaa. Sun postauksii on vaa ain nii ihana lukee! Ja sitte viel et oot iha super kaunis(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. tää kommentti sai hymyn mun kasvoille :) eli kiitos paljon!!
   lupaan että heti kun nää lumet sulaa ja tulee vähän lämpösempi niin alan taas bloggaa enemmän/useemmin! tää on vaa niin masentavaa ku on niin kylmä nii ei yhtää innostais kuvata tai tehdä mitää, nii mul ei oo hirveesti mitää mistä kirjottaa hahaha. mutta kun kevät vihdoinkin tulee (ja kesä toivottavasti pian sen jälkeen) niin kyllä inspiraatioo varmasti tulee lisää kuten myös postauksiiki :))

   Delete
 3. Anonymous21/3/13 21:01

  oi kuinka ihana blogi sulla on! aina kun teet uuden postausen se saa minulle hymyn huulille. Oli myös ihanaa tietää sinun vaihto vuodesta.
  sulla on myös aivan mahtava musiikki maku! aina kun linkkaat jonkun biisin se menee aina mun suosikki listalle, sun ansiosta olen saanut paljon uusi artisteja mitä olen alkanut kuunnella!!
  Kiitos ihanasta blogista! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. apua et tiiäkkää miten iloseks tää kommentti mut teki :):) kiitos kiitos kiitos <3
   ja ole hyvä :) hahaha ihanaa että tykkäät!!

   Delete
 4. Anonymous9/4/13 00:04

  Mäkin tykkään mielettömästi kaikista sun linkkaamista kappaleista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe kiva että tykkäät! :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)