February 16, 2013

WANHAT

Vanhojentanssit tuli ja meni silmänräpäyksessä, ja oli kyllä toooosi kivaa! Voitte sen varmaan arvatakin kun kattelette noita kuvia, koska räkätän melkein jokaisessa... Haha anyway tanssittuu tuli tosi paljon, kuvia tuli otettuu sitäkin enemmän ja juhlittuukin tuli myös ihan sopivasti, joten kiitos ja kumarrus kaikille jotka teki näistä parista päivästä niin mahtavat! Ja huomenna suunnataan Nicolen kanssa New Yorkiin, joten viikon päästä nähdään :) ADIOS!

6 comments:

 1. Aivan ihania kuvia!
  Ja kuinka kaunis olet, vau! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous20/2/13 23:06

  sä oot nii kaunis ja sun mekko on tosi nätti!!!!!<3<3<3
  (ihania kuvia!!!!<3<3)

  ReplyDelete
 3. Anonymous27/9/13 16:37

  Ihana mekko sulla ja Nicolella!! Mistä ootte ne hankinu? Mulla on vanhat tulos itelläki, nii täs mietin mist vois kattoo mekkoi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon!! :) mä tilasin netist joltain ihan random sivulta, en nyt yhtään muista mikä sivu se oli, sivu ei näyttänyt hirveen luotettavalta mutta siinä oli joitain positiivisii kommenttei laitettu ja ihan hyvä mekko sieltä tuli nii kävi hyvä tuuri! Nicole osti sen mekon jenkeist kun se oli käymäs siel mis se oli vaihos, ja se oli kai vaa joku pikkuputiikki mitä muualla ei oo jos nyt oikein muistan haha.

   Delete

Make my day, leave a comment :)