February 10, 2013

just breathe

APUA. Vanhojentanssit on jo tällä viikolla. Mulla iskee pian paniikki... Mun mekko tuli onneks postissa viime viikolla, mutta sitä pitäis vielä lyhentää ja yms. En oo varma mitkä kengät laitan, joten tolle asialle pitäis myös tehä jotain. Kampaaja on onneksi varattu, mutta kampausta en ole vielä keksinyt. Mulla on tää viikko ihan täynnä kouluu ja koulujuttuja ja sen lisäksi töitä joka ilta. Me tanssitaan ne kunnon tanssit jo torstaina, joten tässä tulee kyllä tosi kiire saada kaikki valmiiks. Perjantaina tanssitaan vaan koululla koululaisille, mutta perjantai-iltana on kuitenkin sit illallinen ja jatkot. Ja sunnuntaina lähdetään Nicolen kaa Nykkiin!!! Tää viikko tulee menee tosi nopeesti kun on koko ajan kaikkee tekemistä, ja ihan hyvä niin, oon oottanut hiihtolomaa niin pitkään! Pitää koittaa vaa tsemppaa tää viikko niin voi sit kunnolla nauttii viikon Nykin reissusta :) I can't wait!!!

7 comments:

 1. Anonymous10/2/13 19:21

  WOUUUU kuulostaa ihanalta toi Nykin matka!! :O <3 Oon lukenu teiän molempien blogeja nyt melkein puoltoista vuotta ja ootte kyllä mun lemppareita! Hyvää matkaa teille ja hyviä vanhojentansseja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiiitoooos! :) oon niin innoissani!!

   Delete
 2. JEEJEEJEE NYKKIII!!!! hihih :)

  ReplyDelete
 3. Muistan ite niin hyvin vuos sitten sen panikoinnin ja stressin vanhoista. Ne oli kuitenki niin ihanat kaks prinsessapäivää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanaa! toivottavasti mullaki menee vanhat noin kivasti :)

   Delete
 4. Sulle olis mun blogissa haaste(:
  http://leena-ilove.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)