January 15, 2013

all good things are wild and free

Mä uskon että unelmat on tehty toteutettavaksi.
Kukaan ei oo luvannut että elät 100-vuotiaaksi tai lähellekään niin vanhaksi. Joten miksi pitäisi vaan istua hiljaa ja odottaa että jotain merkittävää tapahtuu? Kukaan ei pysty lupaamaan sulle että niin tulee koskaan käymään. Oon päättänyt että en aio enää odottaa jotain mikä ei välttämättä tule koskaan tapahtumaan. Aion itse tehdä kaikkeni jotta saan mitä haluan. Haluun että mut muistetaan ilosena tyttönä joka otti elämästä kaiken irti. Musta alkaa tuntuu että alan pikkuhiljaa pääsemään sinne minne haluankin. En ole vielä lähelläkään, en ainakaan tarpeeksi lähellä. Mutta oon matkalla sinne. Otan pieniä askeleita mutta olen ehdottomasti menossa oikeaan suuntaan nyt.
Haluun tehä jotain josta mut muistetaan. Haluun tehä jollekin ihmiselle jotain, jota he eivät pysty koskaan korvaamaan tai maksamaan takaisin. Haluun elää täysillä ja seurata mun sydäntä ja unelmia. Mainitsin viime postauksessa että tästä tulee mun vuosi, ja niin tuleekin. Mä alan tänä vuonna toteuttaa mun unelmia ja alkaa panostaa enemmän siihen, että olen itse onnellinen. Mietin aina että mitä pystyn tekemään jotta muut ovat iloisia tai tyytyväisiä tai yms, ja jätän itteni yleensä huomioimatta. Pistän aina muiden onnellisuuden omani edelle. Ja vaikka muiden ilo on mulle vieläkin erittäin tärkeää, mun pitää oppia huolehtimaan omasta onnellisuudestani sen lisäksi. En pistä itseäni vieläkään muiden edelle, mutta mun on pakko nostaa sitä sieltä pohjalta edes vähän ylöspäin. En oo vieläkään varma mitä haluan elämältä, mutta uskon että ajan kanssa se tulee selviämään jos pidän mieleni avarana ja silmäni auki. Taidan vaan olla spontaaninen ja mennä sinne mikä itse tuntuu oikealta paikalta ja tehdä kuten omasta mielestä kannattaa tehdä. Annan tuulen viedä. Kyllä kaikki palaset jossain vaiheessa loksahtavat paikoilleen :)

Mutta niin... Mun vuosi on alkanut näin:
- Pidettiin tyttöjen ilta mun peruskouluajalta muodostuneen 8-hengen tyttöporukan kanssa.
- Oon hakenut työpaikkoja ja kesätyöpaikkoja ja oon varmaan tän 2 viikon aikana lähettänyt enemmän sähköposteja kuin muina vuosina yhteensä.
- Oon ihan koukussa Frendeihin. Oon aina rakastanut tätä ohjelmaa, mutta nykyään aina kun mulla on vähänkin vapaata aikaa, en pysty tekemään mitään muuta kuin kattomaan sitä. En kestä. Se on vaan NIIN HYVÄ!!!!!!
- Oon koittanut selvittää mun ajatuksia ja yrittänyt keksiä mitä haluan tehdä tulevaisuudessa. Aloin miettiä mistä tykkään ja sain muutaman idean, mutta ne ovat niin mahdottomia että en usko että ne onnistuvat. Joten olen takaisin aloitusruudussa tän asian kanssa. Se ois ihanaa lähtee ulkomaille opiskelemaan, mahdollisesti jenkkeihin collegeen tai jonnekin Eurooppaan. Mutta mitä opiskelisin?! Ja missä?! Äh ne kun keksis...
- Hei kaikki ihanat pinterest seuraajani, anteeksi... Olen hieman addiktoitunut kyseiseen sivuun. Mulla on ollut aika paha spammaus pakkomielle siellä hahahaha.
- Te ootte varmaan tajunnut jo että rakastan musiikkia, ja varsinkin lähipäivinä oon kuunnellut musiikkia todella paljon, ja oon löytänyt paljon uusia ihania biisejä. Hyvät biisi ehdotukset ovat aina tervetulleita kommentteihin ;) Hahaha. Seriously though... Pitäkää mielessä!
- Oon käynyt työhaastatteluissa ja koulutuksis ja töissäkin vähän, mutta en ole vielä löytänyt sitä paikkaa jossa haluan olla vakituisesti. Oon löytänyt joitain kivoja työpaikkoja mutta en oo kuullut niistä vielä mitään takaisin... Höh.
- Oon yrittänyt saada itteäni niskasta kiinni että alkaisin taas urheilemaan enemmän mutta oon ollut niin laiska ja väsynyt pitkään, joten en oo pystynyt siihen vielä. Lupasin kumminkin että sen teen, ja niin mä teenkin. Mulla on vaan niin paljon kiireitä nyt :( Kevät vois tulla jo... Haluun jo juoksemaan!! Ja sitten otan sen vähän rennommin, vaikka se nilkkatuki kovasti tuolla kaapissa odottaakin tilaisuutta kun se pääsisi takaisin käyttöön. Koitan kuitenkin pitää sen siellä kaapissa.
- Oon unelmoinut maailman ympäri reissaamisesta ja katsonut kuvia täydellisistä lomakohteista ja valittanut Suomen kylmyydestä. HALUUN LOMALLE!! Jonnekin lämpöseen ois ihana päästä nyt.
- Uskokaa tai älkää, mutta mulla ei vieläkään oo mekkoa vanhojen tansseihin. Musta tuntuu että kaikilla muilla on paitsi mulla... Apua. Oon koittanut metsästää mekkoa netistä. Olisi varmaan ihan hyvä idea lähteä Suomessa kiertelemään kauppoja ja kattomaan jos täältä löytyis joku mekko, sillä vanhat on jo kuukauden päästä... Antakaa mulle please vinkkejä mistä kannattaa mennä kattomaan mekkoja!! Saattaisitte pelastaa tän tytön elämän. KIITOS!

21 comments:

 1. Anonymous15/1/13 09:01

  töölöössä on jotai sata mekkokauppaa, tööölöön torin vieres ja kauppiksen

  ReplyDelete
  Replies
  1. voisin mennä seikkailemaan töölöön joku päivä koulun jälkeen sit :) kiitos!

   Delete
 2. Anonymous15/1/13 12:46

  voisitsä tehä joskus postauksen sun sen hetken lempibiiseistä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voin! :) oon itsekin ajatellut tuollaisen postauksen tekemistä, mutta mietin vaan että kiinnostaako muita haha

   Delete
 3. oh baby susta on tullu DEEEEEEEP :> ihanaa että oot oppinu arvostaa ittees, i'm so proud of you! oot ihana ihminen ja sun kuuluu ansaita onnellinen elämä <3

  ps. lähetääks kesällä reissuun??

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahahaha i guess i become deep kahdelta yöllä! i love you <3
   ja jooo vois salee lähtee jollekin pikareissulle!!!!

   Delete
  2. haha tunteet pinnassa :P JOO jotkut halpis lennot jonneki pariisii tai jotai??? <3

   Delete
 4. Anonymous15/1/13 17:53

  Oii aivan ihana postaus<3

  ReplyDelete
 5. ääww ekakski rakastan sun blogia! Tää on aivan ihana(: Oon seuraillu tätä jo monta kuukautta ja tykkään edelleen toosi paljon. Sitten tää postaus, oon ajatellu melkiin samal tavalla, mitä oot tässä kirjottanu(:
  Ja sitten vielä tost sun vanhoje mekosta. Ehdotan eBayta! Monet kaverit on sieltä tilaillu, ihan hyvällä menestyksellä(: Oon ite ihan ympäri Suomea juhlallisempia mekkoja etsinyt (oon siis itekki katellu vanhojen mekkoa jo vaikka vuos vielä siihen..:D ) tuloksetta.. Tuntuu, ettei Suomesta oikeen hienoja mekkoja löydy.. (ainakaan mun tyylisiä:D ) Tosin poikkeuksia aina on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitooos ja ihanaa että tykkäät!! :)
   pelkään vaan että mekko ei ehdi tarpeeksi ajoissa tänne jos sen tilaa :/ ja jos siihen pitää tehä jotain muutoksia... se saattaa tässä vaiheessa olla aika iso riski! todella kiire tulee ainakin

   Delete
 6. Juhlapuku Bella! niillä on sovitustilat Pitäjänmäellä! Mä ja mun sisko ostettii molemmat sieltä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. pitää käydä kattoo! :) kiitos!

   Delete
 7. Anonymous16/1/13 00:43

  Ihana postaus :) ja muaki kiinostaa semmonen sun tän hetkiset lemppari biisit!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoos!! voisin tehä sellasen postauksen jossain vaihees :)

   Delete
 8. Tosi ihania ajatuksia taas kerran! :) Ootko muuten suunnitellut koska meneväs takaisin amerikkaan? Kesällä jo? Ite haluisin ihan sairaasti mennä nyt kesällä kuukaudeksi käymään mun perheen luona!

  Tampereen koskikeskuksesta löytyy ainakin tosi kivoja mekko kauppoja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi kiitoos! :) jooo oon!! oon suunnitellut meneväni sinne käymään nyt kesällä kans :) vois olla kiva myös lähtee jonnekin päin jenkkei opiskelemaan lukion jälkeen!
   en oo varma onks mul aikaa lähtee tampereelle mutta jos en täältä päin pian löydä niin koitan mennä sieltä sit kattoo, kiitos!! :)

   Delete
 9. Anonymous27/1/13 14:31

  Ihana blogi jään seurailemaan :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous27/1/13 14:32

  ps:ja kaunis oot ;)

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)