December 15, 2012

the best is yet to come

ARVATKAA MISTÄ MÄ POSTAAN?! Mun uudesta MacBook Pro:sta!! Haha sain tän uuden koneen vihdoinkin viime viikolla, ja en oo muuta oikein tehnyt kun säätänyt tän kaa, siirtänyt vähän musiikkii ja kuvia vanhasta koneesta tähän ja sen sellasta :) Kun siirtelin joitain kuvia niin löysin hirveesti kaikkii ihanii kesäkuvia joita en oo vielä julkaissut täällä, joten pistin tähän nyt muutaman niistä!
Kuten jotkut varmaan saatto täältä nähdä niin täytin pari viikkoo sitten 18, ja yleensä kun täyttää 18 niin monen mielestä ihmisestä pitäisi tulla vanhempi, viisaampi ja vastuullisempi. Must tuntuu et mulle kävi vähän toisinpäin. Oon ollut tosi laiska parin viikon ajan ja vähän omissa maailmossani. En oo jaksanut panostaa kouluun. En oo jaksanut panostaa ulkonäköön. En oo jaksanut panostaa siisteyteen, esim. mulla on enemmän vaatteita mun huoneen lattialla kun kaapissa. En oo jaksanut panostaa hyvinvointiinkaan, eli en oo urheillu paljoo tai syöny yhtä terveellisesti kuin yleensä. Oon ihan loman tarpeessa, ja tää tuleva viikko vois mun mielestä mennä vähän nopeammin, jotta saa pari viikkoo lomaa koulusta ja arjesta.
Mulla on kyllä ollut syitäkin, miksi oon ollut vähän omissa ajatuksissani lähiaikoina. "Et tiedä mitä sinulla on kunnes menetät sen" -sanonnan merkitys on kasvanut mulle ja monelle muulle ihmiselle todella paljon lähipäivinä. Ollaan opittu arvostamaan enemmän mitä meillä on, eikä mitään tai ketään pitäisi ottaa itsestäänselvyytenä. Nää lähipäivät on olleet todella raskaita ja rankkoja todella monelle, koska harva olisi uskonut, että menettäisi ihanan ystävän tän ikäisenä. Joten haluaisin vain muistuttaa elämäni ihania ihmisiä siitä miten tärkeitä ootte mulle, ja miten en pärjäisi tässä hullussa maailmassa ilman teitä. Kiitos! Ja nähdään paratiisissa E 
Mun on oikeesti pakko ryhdistäytyy ja alkaa panostaa kaikkeen taas enemmän. Mun pitää selvittää muutama asia ja mulla on muutenkin hirveesti tekemistä, jotta saan mun jalat taas tukevasti maan pinnalle. Alhaalla on hyvä olla, koska ei ole muuta suuntaa minne mennä kuin ylös :) Pitää vaan koittaa tsemppaa tää viikko, koska sit alkaa joululoma ja voi taas ottaa kaiken vähän rennommin. Voisin vaikka alottaa lukemalla maanantain bilsa 2 kurssin uusintaan... Jes. Wish me luck!

6 comments:

 1. Voi Nepsuu oot ihana ja sun pitäis postailla enemmän!!:)
  Alhaalla on hyvä olla, koska ei ole muuta suuntaa minne mennä kuin ylös :) < mietin paljon ite tota just viime viikolla ja se on todellaki totta, tästä mennään nyt vaan ylöspäin! Ootte kaikki tosi kauniita noissa kuvissa, sinä, Nicole ja Aino<3 Nähään maanantaina koulussa ;) -S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha kiitos ihana! Mä voisin vähän koittaa panostaa tohon jooo :) Ja niiii, toi on nii totta! Koulussa nähdäään ;)

   Delete
 2. Jeeee ihana ku oli tulla tänne kattoon, ku sulta oli tullu kaks uutta postausta! ♥ ihana ulkoasu! :)

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)