August 20, 2012

life's too easy to be so damn complicated

Moikka! :)
Mulla alko koulu taas maanantaina täällä Suomessa ja arki täällä alkaa taas pikkuhiljaa tuntua arjelta.
Olin kokonaan unohtanut millasta se on istua samassa luokassa 75 minuuttia putkeen. Tunneilla en malta ollenkaan jaksaa istua paikoillani noin pitkään, mutta ei kai sille mitään voi. Se tuntuu niiiiiiin pitkältä verrattuna siihen 52 minuutin oppitunteihin Amerikassa, vaikka se onkin vain 23 minuuttia pidempi. Ja tuntuu hassulta kun joskus mulla alkaa koulu täällä esim 9:45 ja pääsen jo klo 13, kun Amerikassa mulla oli koulua joka päivä 8:15-15:15. Ja koulussa ei kello soi kun tunti alkaa niin en oo ikinä varma oonko myöhäs vai ajois koska tunneilla ei oo super tarkkaa alkamis- ja päättymisaikaa. Mutta on ihana taas nähä paljon tuttuja naamoja jokaisen 75 minuutin välissä :)
Musta tuntuu että mulla on Amerikka mielessä KOKO AJAN. Vaikka en siitä koko ajan puhuiskaan niin mielessä se silti on. Enkä saa sitä millään pois! Enkä usko että se sieltä vielä pitkään aikaan minnekään lähtee. Juttelen joidenkin kamujen kanssa vielä melkein päivittäin pikkasen, joten ei tunnu siltä että mä liian kaukana oisin, mutta ei se kyllä ihan samanlaiselta tunnu kun pari kuukautta sitten. Muutaman päivän kuluttua on mennyt tasan vuosi siitä kun lähdin Amerikkaan, enkä voi uskoa tota ollenkaan... Ja kohta oon ollut Suomessa jo 2 kuukautta!!! Aika on vaa mennyt niin ylinopeasti ja musta tuntuu etten pysy perässä.
Mulla on bloggaaminen unohtunut melkein kokonaan koska mulla on ollu niin kiire koulun ja kaiken muun kanssa, joten anteeksi siitä! Mutta mulla ei koskaan enää oikeestaan tuu mieleen mitään mistä voisin täällä kirjotella :( Jos haluutte että kirjottelisin täällä vielä, niin kertokaa mulle mistä haluisitte mun selittävän! Mulla lyö aivot ihan tyhjää tällä hetkellä haha.
PS. Tulevat vaihtarit hoi, tässä teille pieni viesti :) Nauttikaa teijän vaihtovuodesta täysin siemauksin, ja menkää kaikkeen mukaan! Menkää rohkeasti juttelemaan kaikille ja selittämään Suomen kulttuurista ja yms, ja eläkää siinä hetkessä! Älkää ajatelko liikaa millasta elämä Suomessa on kun ootte poissa, ihan samanlaisena se pysyy ja odottaa teitä sit 10 kuukauden päästä takaisin :) Tämä on sinun hetkesi kasvaa henkisesti (ja fyysisesti) ja luoda unohtamattomia muistoja ja ystävyyssuhteita. Tämä on SINUN vuotesi, ja sellanen "vain kerran elämässä" kokemus, joten tehkää siitä sen arvonen, se on aika pitkälti teistä itsestänne kiinni :) ja muistakaa pitää hauskaa!! Teillä on elämänne paras ja tapahtumarikkain vuosi edessä, ja tekisin mitä vaan jotta voisin olla taas samassa tilanteessa kun te.
PPS. TÄÄ ON KAI MUN SADAS POSTAUS!!!!! (Jos nyt oikein laskin...)
Haha mut ei mulla nyt oikeastaan muuta ole, ajattelin tulla pikasesti päivittelemään ja nyt voisin vihdoinkin mennä nukkumaan! Mutta please pistäkää mulle kommenttia tähän postaukseen ja antakaa mulle ideoita! Kertokaa mulle millasia postauksia haluutte että teen, millasia kuvia haluisitte täällä nähdä ja sellasta!
Hyvää yötä :)

28 comments:

 1. nea sun blogis on ollut ja on ihana! oon lukenu tätä koko vuoden ja siit on ollut paljon apua. sun blogis vaikutti aikas paljon mm. siihen et valitsin YFU:n hahah. kommentoin ehkä vähän myöhässä koska vasta eilen sain aikaseks tehdä oman blogin ja käyttäjän. ja mulla tuli siis tänään 2 viikkoa täyteen jenkeissä!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon!! ja jeeee mahtavaa että tästä on ollut hyötyä haha :) miten sulla on mennyt siellä??

   Delete
 2. Anonymous20/8/12 20:08

  voisit tehdä postauksen kuvien kera sun päivästä, tai huone postauksen:)
  älä vaan lopeta blogaamista,oot niin ihana ja sun blogia on ihana lukea ja katsella kuvia,kaikesta tulee hyvälle mielelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiiitoooos! mä tulin tästä kommentista hyvälle mielelle :) haha mutta harkitsen asiaa!

   Delete
 3. Anonymous20/8/12 20:30

  Semmonen postaus ois kiva jossa muistelisit Amerikan parhaimpii hetkii, parhaimpii ystävii ja kaikkee tämmöstä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. semmonen tulee heti kun mulla on aikaa tehdä :) on ollut suunnitteilla jo vähän aikaa!

   Delete
 4. Anonymous20/8/12 20:40

  tee semmonen tiivistelmä sun vaihtari vuodesta mihin laitat kuvia ja kerrot kaikkia tärkeimpiä juttuja ja sillee! (= ja älä kyllä lopeta bloggaamista koska oot niin ihana ja kaunis ja tää koko blogi on nii ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! :) varmasti teen! aikaa tarvitsis vaan vähän lisää haha.

   Delete
 5. Anonymous20/8/12 21:09

  tee postaus sun vaatteista, ne on niin ihania!! =))

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! mutta en usko että aion vaate postausta tehdä :/ yleensä heitän aina vaan jotain päälle miettimättä, ja mulle tulis ihan idiootti olo jos alkaisin siitä sitten kirjoittelemaan täällä haha.

   Delete
 6. Anonymous20/8/12 21:37

  Sulla on aivan ihana blogi <3 ois kiva jos tekisit postauksen sun huoneesta, ja sitten siitä, millasena näät sun tulevaisuutes :) Luuletko että esim. 10 vuoden päästä asut Amerikassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiiiitoos! :) mun huone on aika pieni ja sotkunen 90% ajasta, joten en oo varma mitä mä tästä postailisin, mutta katotaan! ja pystyn tohon vastaamaan tässäkin! haluun ehdottamasti ainakin jonkin aikaa asua vielä Amerikassa, mutta sen kummemmin en yhtään tiedä mitä haluan tehdä tulevaisuudessa...

   Delete
 7. Anonymous21/8/12 00:02

  Kauneusrutiinit, jatko-opiskelut ja lukio ylipäänsä ja "päivä nean kanssa"... Onhan noita postausideoita vaikka millä mitalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous21/8/12 16:26

   tää blogi on mun lemppariblogi, joten ehdottomasti älä lopeta :D! voisit tehä vaikka kaveripostauksen, jonku semmosen missä kertoisit eroavaisuuksia mitä huomaat suomen ja amerikan välillä (tiiän et oot tehny, mut jos sul on lisää eroavaisuuksia ni olis kiva tietää >:D) ja sit just parhaimmat hetket koko vaihtarivuodessa yms.

   olis kiva kyl lukee ihan sun arjestas täällä suomessa! ei ny joka päivä tarvi kirjottaa, ku joskus arki on aika tylsää, mut jos teet jotain kivoja juttuja kavereiden kaa yms. :)

   Delete
  2. voisin ainakin yhden postauksen tehdä mun normi päivästä :) musta tuntuu että tuun päätymään tänne koeviikolla kun pitäisi opiskella, joten sillee kai se lukio tulis täällä esille haha. kauneusrutiineista en osais kirjottaa melkein mitää, en ikinä jaksa panostaa siihen hahaha.


   ja kiitooos tosi paljon! pidän noi mielessä :))

   Delete
 8. Anonymous21/8/12 16:49

  Sulla on niin ihana blogi! Ei se voi viel loppuu :)) Tee sellanen postaus et mitä amerikas on erii ko suomes :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon sellasen tehnyt jo! http://livinglifedreaming-nea.blogspot.fi/2011/08/differences.html :) mutta jos keksin nyt lisää juttuja, voisin tehdä toisenkin postauksen :) ja kiitos!!

   Delete
 9. Anonymous22/8/12 21:40

  Sun blogi on ihana ja oot tosi nätti!:)Musta ois kiva lukee iha vaa sun normipäivistä, vaatteista ym...

  ReplyDelete
 10. Anonymous24/8/12 21:12

  Tee vaikka joku "vaatekaappini" -postaus että esittelisit sun vaatteita ja mitä käytät yleisimmin, siis sun tyyliä. :)
  Miten teillä on 75 min oppitunnit? :o Meidän lukiossa on vaan 45min ja seki tuntuu jo liian pitkältä! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha tota pitää vielä vähän miettiä, mun vaatekaappi on aina ihan sotkunen... mä en tiiä miks meillä on 75 min oppitunnit, ne tuntuu järjettömän pitkiltä välillä :(

   Delete
  2. Anonymous12/9/12 21:27

   meil on 90min tunnit:P

   Delete
 11. tee postaus siitä kuinka ihana mä oon <333333 hahahahahahahaaahahaha oon nii hauska.

  ReplyDelete
 12. Sun blogis on ollu mulle todellakin avuks. Oon toivottavasti lähös ens vuon vaihtoon amerikkaan. Mut mun pitäs saada äiti vakuutettuu et meidän pitäs aloittaa se prosessi hyvissä aijoin eikä ootella sinne viime tippaan. Joten miten sä sait sun vanhemmat "suostuu" vaihto ideaan?
  Mun äiti ei todellakaan oo vaihto vuotta vastaan päin vastoin se on innoissaan, mut se vaan ei tee mitään konkreettista sen eteen. :)
  Ja sit viel ku mun kaveri on jo vaihto prosessissa pitkäl ja must tuntuu et mun pitäs pikkuhiljaa alottaa sitä. ?!?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana kuulla! mulla oli aika sama tilanne, että mun vanhemmat kummatkin tiesi että halusin hirveesti mennä eikä niillä mitään sitä vastaan ollut, mutta ne ei silti tehnyt mitään konkreettista sen eteen. joten yks päivä mä menin vaa yfu:n nettisivulle ja lähetin hakemuksen ite ja menin sit kertomaan että pistin sen menemään hahaha. ja pian ois hyvä alottaa hakeminen! mitä aikaisemmin hakee, sitä varmemmin pääsee vaihtoon :) mä pistin muistaakseni kyllä vasta syksyn lopussa, mutta kaikki mun kaverit oli (jotkut aika paljonkin) sitä ennen lähettänyt niiden hakemukset! eli pian ois hyvä alkaa valmistelee :)

   Delete
 13. Sun blogisi on todella mielenkiintoinen ja ihana lukea vanhoja postauksia vaihdosta ja elämästä sen jälkeen! Kiitos. Itse olen tällä hetkellä Algebra 2 tunnilla, mutta kaikki muut oppilas ovat jossain testeissä niin datailen ipadillä. Itsekkin kirjoitan blogii lue jos kiinnostaa :) ois kiva jos kertoisit miten oot tottunut takaisin suomenkieleen, ajatteletko englanniksi vai suomeksi nykyään? Onko aksenttia? Unohteletko sanoja? Itsellä on aksenttia ja sanaunohduksia vaikka Jenkeissä oon ollu vasta 2kk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon!! :) joooo mulla on vieläkin ongelmia suomen kielen kanssa, ja koska koitan sitä puhua koko ajan että se parantuis, enkkuki alkaa vähä heikkenee. musta tuntuu etten osaa puhuu mitään just nyt! hahaha. ajattelen kai enkuks, en oikeestaa ite ees tajuu kummal kielel ajattelen koska en aina edes erota enkkuu ja suomee toisistaan. saatan kesken lauseen vaihtaa kieltä huomaamattani ja kaikkee tollasta! pää menee ihan sekasin kun palaa suomeen, get ready!! ja nauti vuodestasi!! oon kateellinen että oot nyt jenkeis :(

   Delete

Make my day, leave a comment :)