August 5, 2012

concrete jungle where dreams are made

Tehtiin perheen kaa pikareissu New Yorkiin pari päivää sit :) Oli ihanaa kun pääs taas puhuu enkkuu ja juttelee amerikkalaisten kaa! Shoppailtua tuli myös vähän. Ja ostettiin iha kivasti amerikkalaista ruokaa jota mulla oli hirvee ikävä! Tossa yhessä kuvassa näkyy vähän niit ruokii ja yms :)
Mä oon nyt paljon paremmassa kunnossa niin pääsen taas tekee kaikkee mistä voisin kirjotellakin! Paitsi koulu alkaa 8 päivän päästä :( En ois vielä valmis palaamaan kouluun mutta ei kai sille mitään voi... Miks kesäloma menee aina niin nopeesti?! Tai aika ylipäätään...

12 comments:

 1. tuntuks yhtää ku tonne pääsit takasin että sinne sä kuulut:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuntu JUST tolta!!! kyllä se amerikka on nyt mun koti :)

   Delete
 2. Anonymous5/8/12 22:49

  oi vähä siistii! kauan te siis siellä olitte? :)
  oli varmaan jännä päästä taas amerikkaan, kun kuitenki melkein vuoden siellä viettäny :D ainakin musta ois!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oltiin siellä vaa 1 yö, 2 päivää :) ois ollu mahtavaa olla siellä pitempään mutta mun äiti on lentoemäntä ja lähettiin sen mukaan kun se meni töihin! ja se oli niin ihanaa päästä takas amerikkaan!!

   Delete
 3. oot ollu taas amerikassa,voi ei mä olen niin kateellinen! :D
  ihania kuvia myös ja kaunis sinä(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. se oli ihanaaa!! ja kiitos paljon :))

   Delete
 4. Anonymous6/8/12 21:57

  Mille luokalle meet nyt suomalaisessa koulussa? Harmittaako sua että jäi vuosi väliin? Varmaan jännä mennä taas suomalaiseen kouluun ja nähä kaikki suomalaiset kaverit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meen lukion tokalle :) kyl se vähän ärsyttää kun vuosi jäi väliin, mutta se oli sen arvosta! en vaihtaisi mun vaihtovuotta mihinkään :) ja on jännää!! oon myös vähä innoissani koulun alun takii tosta syystä :) vaikka oiskin kiva jos loma jatkuis vielä pitempään...

   Delete
 5. Anonymous7/8/12 21:35

  Oi vähän kiva et pääsit Jenkkeihin käymään :) Minkä ikäiset sun siskot on? Meinaaks ne kans lähtee vaihtoon sit ku ne on vanhempii? Matkusteleeko sun perhe paljon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin oli!! :) siskot on 15v ja kohta 12v, ja ne ei oo viel varmoi lähteeks ne vaihtoon, mut ne alko nyt harkitsee asiaa enemmän koska mun vuosi onnistu hyvin haha. ja jooo kyl me matkustetaan aika paljon, mun äiti on lentoemäntä eli se matkustelee ympäri maailmaa paljon haha :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)