June 28, 2012

time to leave...

Tässä osa lentokenttä kuvista! En enemmän kehdannut tänne pistää, koska uskokaa tai älkää, jotkut kuvat oli näitäkin hirveempiä hahaha. Koitin joissain kuvissa kuitenkin hymyillä mutta noista näkee ihan selvästi että kentällä tuli itkettyä PALJON. Se oli varmaan hirvein tunne jonka oon koskaan kokenut, ja mulla on nyt jo tosi kova ikävä kaikkia :( Jotkut muutkin mun kaverit halus tulla kentälle saattaa, mutta en olisi millään päässyt turvasta käveltyä läpi jos pitäisi kävellä pois kaikkien ihanien kavereiden luota.
Kentällä oli siis host vanhemmat, Jodi, host isovanhemmat, Mary-Scott ja sen isä. Mary-Scott pääsi saattaa mut turvan läpi ihan portille asti, ja se odotti siellä kunnes mun oli PAKKO mennä lentokoneeseen. Olin siis viimeinen matkustaja koneessa ja mua katottiin vähän vihasesti koska tulin sillon kun koneen piti jo lähtee. En vaa millään pystynyt lähtee aiemmin. Halattiin ja itkettiin siinä kunnes työntekijät alko valittaa mulle että ihmiset saattaa myöhästyy jatkolennoilta mun takia että mun on pakko lähteä... En voi oikeesti odottaa että pääsen takas sinne. En muuta oikeastaan halua nyt.

2 comments:

  1. voi eii ,näistä kuvista oikeen näkee kuinka surullisia kaikki on! toi toka vika,hyvä etten pillahtanu haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jooo, lähteminen oli tosi vaikeeta :( kuvista vähän näkee että siellä tuli itkettyä, mutta paikan päällä tilanne oli paljon pahempi hahaha. en oo varma oonko koskaan aiemmin itkenyt niin paljon tai pitkään!

      Delete

Make my day, leave a comment :)