May 10, 2012

now you're just somebody that i used to know

Nää pari viikaa päivää (viikkoo oikeestaa) on ollu vähän masentavia. Huomenna on mun vika koulupäivä amerikkalaisessa high schoolissa, ja tuun ikävöimään tätä koulua ja näitä oppilaita niiiiiin paljon :( En voi uskoa että tuun tänne enää kerran... Koulussa on tullu vähän itkettyä (yksin ja kavereiden kanssa) tän takia ja en oo ehtinyt bloggaamaan taas paljon lähiaikoina koska koulussa on ollut niin paljon tekemistä ja oon viettänyt aikaa kavereiden kaa. Ja mul on viel välil vähän ongelmii sen netin kaa.
Kesäloma alkaa mulla siis ihan pian, ehkä vähän liiankin pian, ja en tiedä olenko vielä valmis lähtemään takas Suomeen. Täältä lähtö Suomeen on paljon vaikeempaa kuin tänne tulo. Mulla on niin paljo ristiriitasia tunteita kotiinpaluusta, musta tuntuu että räjähdän kohta!!! Vaikka oon innoissani kotiinpaluusta ja kaikkien ihanien ihmisten näkemisestä Suomessa, en halua lähteä täältä ja jättää tän mun amerikkalaisen elämän tänne. Ugh, MIKSI TÄN PITÄÄ OLLA NÄIN VAIKEETA?! :(
Bloggaan taas kännykästä, joten tässä on random kännykällä otettui kuvia :)

6 comments:

 1. Anonymous10/5/12 21:05

  Millon tuut takas suomee?

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/5/12 17:32

  aaaa ompas ihania kuvia ! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous13/5/12 12:13

  Vaikka susta on surullista lähtee sieltä ja tulla takasin Suomeen en voi oottaa että nään sut !!!!!!!!! I MISS U SIS !!!!!!!! T: Your little sis Nella <3!!!!!!!!!

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)