April 24, 2012

lexington - dallas - los angeles - honolulu

Alohaaaaa! :)
Tästä alkaa mun Hawaii postaus tulva :) Hahaha mun kameralla tuli otettua yli 2100 kuvaa matkan aikana, joten en viiti tehä vaan yhtä isoa jättipostausta, koska sitä vaan harva jaksaisi lukea kokonaan. Ja tekstiäkin tulee luultavasti aaaaaika paljon, niin sen postauksen lukeminen kestäisi varmaan tunteja haha. Eli näitä tulee aina kun pääsen koneelle kirjottelemaan :) En tietenkään pistä kaikkia kuvia tänne, mutta koitan kuitenkin pistää aika paljon jotta näätte itse kunnolla millanen viikko mulla on takana :)
Tässä ekassa postauksessa kerron teille mun tapahtumarikkaasta lentomatkasta Hawaiille! Mun lento lähti siis 6:30 lauantaiaamuna 24. päivä maaliskuuta, ja Malou, Alex ja Maurice oli mun kaa samalla ekalla lennolla. Malou tuli meille yöksi perjantaina ja Maurice oli yötä Alexilla, ja mentiin kaikki yhdessä lentokentälle Alexin hostäidin kyydillä seuraavana aamuna.
Herättiin Maloun kanssa 3:30 aamulla parin tunnin yöunien jälkeen, ja pistettiin ittemme valmiiksi. Meijän kyyti ois pitänyt olla meillä 4:30, joten meillä oli ihan hyvin aikaa tehdä kaikki mitä meijän nyt pitikään tehdä ennen lähtöä. Oltiin Maloun kaa jo 4:15-4:20 aikaan ihan valmiita ja seistiin ikkunan vieressä ja katottiin että millon näkyisi niiden auto. No, kello tuli sitten 4:35 eikä mitään näkynyt, joten koitettiin soittaa Alexille ja Mauricelle. Tietenkään kukaan ei vastannut. Odoteltiin siinä vielä vähän aikaa ikkunan vieressä... Kello oli 4:45 ja soitettiin taas muutaman kerran niille, eikä kukaan taaskaan vastannut. Malou alko vähä panikoimaan että myöhästytään lennolta ja alettiin miettii kaikkii mahdollisii syitä että miks niistä ei kuulu mitään. Mä olin niin väsynyt etten mä hirveesti siitä stressannut, mä vaan heitin Nea-maisesti läppää kaikesta ja nauroin paljon ja se kai vaan stressas Malouta lisää hahaha. Koitettiin soittaa niille taas muutaman kerran, ja mentiin sit herättää mun hostäiti 4:55 aikaan ja kysyttiin että mitä meijän pitäisi tehä. Saatiin vihdoinkin Alexilta viesti noin klo 5 että "we just woke up". Malou oli ihan raivoissaan ja alko panikoimaan lisää että me ei millään ehitä sille lennolle nyt. Onneks pojat oli kuitenkin pakannut ja ne oli täällä sit noin 5:10, mutta lentokentälle kestää kuitenkin ajaa joku 40 min. Malou oli niille niin vihanen ettei se puhunut niille mitään koko automatkan aikana hahaha. Ehittiin kuitenkin koneeseen juosten, oltiin portilla kai 6:25 aikaan hahaha. Hyvä me!
IMG_0717
IMG_0736
IMG_0731
Eka lennettiin siis Dallasiin, Texasiin. Siellä chillailtiin muutama tunti Maloun, Alexin ja Mauricen kaa. Maloun lento sieltä San Fransiscoon oli myöhässä aika paljon, joten lentokoneessa kuulutettiin jo ennen kun lento vihdoinkin lähti että monet ei tuu ehtimään niiden jatkolennoille, ja Malou oli yksi niistä. Alex ja Maurice lensi yhdessä suoraan Hawaiille ja niillä ei ollut mitään ongelmia niiden lennon kanssa. Mun lento lähti meijän kaikkien lennoista vikaksi, joten kun sanoin pojille heippa niin kävelin mun portille ja checkkasin ettei mun portti oo vaihtunut tai mitään. Kävelin sitten mun portille ja odottelin siellä mun lentoa. Mun lennon oli tarkotus lähteä Los Angelesiin 11:35 ja boardingin oli tarkotus alkaa kai 11:05, mutta lentokonetta ei näkynyt missään kun olisi ollut aika mennä sisään. Ajattelin että se on varmaan vaan vähän myöhässä että ei siinä mitään, mutta sit kun kello oli 11:35 eikä mitään ollut tapahtunut niin menin sinne tiskille ja kysyin että mitä tapahtuu, missä lentokone on ja yms. No, ne kerto mulle sitten että portti oli vaihtunut ja lentokone oli jo lähtenyt A-terminaalista, ja mä olin D:ssä. Aloin sit vähän panikoimaan että mitä mun pitäis nyt tehä, ja siihen tiskille tuli joku mies joka oli ihan yhtä sekasin tästä asiasta kun minä. Meille kerrottiin sit että Los Angelesiin lähtee toinen lento noin 30-40 min päästä, että voidaan juosta sinne ja kysyy niiltä jos ne sais meijät mahtumaan siihen koneeseen. Joten mä lähin jonkun randomin miehen kanssa juoksemaan ihan paniikissa D-terminaalin toiselle puolelle, ja saatiin onneksi sitten paikat siltä lennolta, HUH! Mentiin vikojen matkustajien joukossa sisään ja tajusin sillon että mun matkalaukku ei tietenkään oo tässä koneessa. Äiti sano että välillä jos matkustaja ei oo koneessa niin voi olla että matkalaukku otetaan koneesta pois, mutta onneksi mun oli kyydissä ja pääsi hyvin perille Hawaiille! Los Angelesin kentältä mulla ei oo mitään mielenkiintosia tarinoita, koska portti oli (ja ihan varmasti oli, tarkistin sen joka 5 minuuttia että mitään ei ollut tapahtunut) sen portin vieressä josta tulin ulos kun saavuttiin sinne.
IMG_0763
Kun laskeuduttiin Hawaiille mä menin ihan sekasin! MÄ OLIN HAWAIILLA!!! Se oli mahtava tunne, ja kun sain matkalaukun haltuuni niin olin vielä iloisempi koska vaikka tulikin vähän ongelmia niin loppu hyvin kaikki hyvin :) Pahoitteluni muuten kaikille mun vierustovereille mun lennoilla, olin niin innoissani että höpötin kaikille tuntemattomille kaikkee, en nyt ees muista mitä sanoin hahaha. Mun innostus vaan kasvoi kun näin ihmisiä joilla oli punaset "Belo USA" paidat päällä. Belo USA toimi siis YFU:n kaa yhdessä ton matkan järkkäämiseks. Näin jonkun pojan jolla oli Saksan YFU paita päällä, ja kävelin vaan sen luo ja aloin juttelee haha. Se oli eka vähän confused mutta kyllä se sit alko juttelee mullekin aika innoissaan takas. Ja sit löydettiin iso porukka muita vaihtareita! Oli siistii kuulla kaikkien aksentteja ja eri kieliä ja ah se oli mahtavaa :) Yksi ruotsalainen poika kuuli et kerroin jollekin että oon Suomesta, ja se tuli mun luo sillee "YKSI KAKSI KOLME!!!" Hahahaha :D Vähän ajan päästä hypättiin bussiin joka vei meijän hotellille, ja nyt jälkeenpäin i feel bad for the people jotka istu mun lähellä bussissa hahaha. OLIN NIIIN INNOISSANI!!! Laskin minuutteja että millon oon hotellilla ja tekstasin Tuan kanssa joka odotti mua jo hotellin ulkopuolella. Mä vaa tyyliin hypin siellä bussissa ja huusin ja puhuin koko ajan siitä miten innoissani olin hahaha. En vaan voinut usko että nään mun parhaan kaverin muutaman MINUUTIN päästä taas!!! Heti kun näin Tuan niin juoksin sen luo ja kiljuin niin kovaa kun ikinä pystyin hahahaha. Ja tietenkin Tua teki samoin, ja alettiin kummatkin itkee ja halattiin joku 10 minuuttii siinä. Se oli niiiiin ihana tunne!! Sovittiin että otetaan kummatkin videoo siitä kun nähdään, mutta mun kännykän muisti oli kai täynnä eikä se tallentanut sitä :( Tua sai kuitenkin onneksi videon siitä, ja voisin koittaa jossain vaiheessa pistää sen tänne haha. Saatiin vaihdettua meijän huoneita silleen että ollaan samassa koska matkan päävastaava kuuli kun kiljuttiin ja ties että halutaan varmasti samaan huoneeseen haha. Sen jälkeen meillä oli illallinen hotellilla ja pieni "valmennus" juttu. Maloulla oli Hawaiilla myös muutama kaveri jonka se tunsi jo Saksasta, ja kun mentiin nukkumaan niin jotenkin päädyttiin silleen että minä, Tua, Malou ja Maloun kaveri Frida oltiin samassa huoneessa. KELPAS!!
Anteeksi epäselvästä, liian innoissaan kirjoitetusta teksistä haha. Innostuin vähän liikaa enkä jaksa ite lukee tätä koko juttuu uudelleen ja etsii virheitä sun muita... Koitan muut Hawaii postaukset kirjottaa vähän selvemmin ja lyhyemmin hahaha :)

6 comments:

 1. Anonymous25/4/12 22:01

  ihana postaus ! voi eikä mä oisin ite ollu niin paniikissa ja itku kurkussa jos mulle kävis koskaan tollee et lento ois lähteny. :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kiitooos! :) jooo mä vähän panikoin siinä myös aluks mutta se on hyvä juttu etten ota asioita usein hirveen vakavasti (vaikka joskus pitäisikin hahaha), kaikki on sillee niin paljon hauskempaa! :D

   Delete
 2. Ihan mahtava postaus ja ihana blogi(: Jään seuraamaa !

  ReplyDelete
 3. Anonymous5/1/13 19:06

  hei, joo tiedän et tää tulee niiiiiin myöhässä mut olikstää havaijin matka YFU:n järjestämä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. se oli sellasen järjestön ku belo usa, mutta ne teki kai yfu:n kanssa yhteystyötä koska sen kautta kuulin matkasta, ja kaikki hawaiilla olleet vaihtarit olivat yfu:n kautta jenkeissä :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)