April 24, 2012

HAWAII: Day 1

IMG_0776
IMG_0778
IMG_0774
IMG_0772
Eka kunnon päivä Hawailla tuli pääosin vietettyä rannalla! Joka kelpas mulle ja kaikille muillekin varmasti ihan mahtavasti :) Käveltiin sinne, joten päästiin kaikki kunnolla näkemään Hawaiia koska edellisenä iltana ei oikeastaan nähty mitään, en ite poistunut hotellista ja oli muutenkin jo pimeää. Hawaii on oikeesti niin uskomattoman kaunis paikka.
Rannalla tuli surffattua, otettuu aurinkoa, snorklattua merikilpikonnien lähellä, oltua catamaran veneen kyydissä ja uitua turkoosissa meressä. Meijän jaettiin edellisenä iltana myös neljään ryhmään: siniset, punaset, keltaset ja vihreät. Mä olin vihreässä ryhmässä, kuten Tua ja jotkut muut kaverit. Meijän ryhmä olisi surffannut viimeisenä, mutta aallot ei enää ollut niin hyvät niin meille sanottiin että jos halutaan päästä surffaamaan niin voidaan tehdä se nyt heti mutta aaltoja ei oikeastaan ole, tai sitten keskiviikko aamuna jolloin se onnistuisi paljon paremmin. Päätettiin sit tietenkin mennä keskiviikkona ettei sielä vedessä tulis turhaan lilluttua hahaha.
IMG_0796
IMG_0827_2
IMG_0829
IMG_0846
IMG_0819
IMG_0849
IMG_0857
IMG_0865
IMG_0896
IMG_0923
Rannalla tuli koko ajan pistettyä aurinkorasvaa lisää koska siellä aurinko oli niin voimakas! Ite käytin parina ekana päivänä aurinkorasvaa jonka SPF suojakerroin juttu oli 100 hahahaha. En ainakaan palanut! Toisin kuin jotkut muut...
Saman päivän iltana käveltiin kaikki 113 vaihtaria ja ohjaajat ja yms mukana yhteen ravintolaan jossa syötiin pizzaa. Sen jälkeen saatiin seikkailla vähän itteksemme ennen kuin piti palaa hotellille, ja päästiin vähän shoppailemaan ja kattelemaan ympäriinsä sitä upeeta paikkaa jossa vietettiin koko viikko.
Ekana päivänä ei oikein tapahtunut mitään muuta hirveen kummallista, toi oli pikemminkin tollanen rento päivä kun tutustuttiin vähän paikkoihin ja muihin vaihtareihin. Ja saatiin myös rentoutua ja levättyä pitkien lentomatkojen jälkeen :)
IMG_0926
IMG_0957

12 comments:

  1. nea kiva panostus!! mä vaan heitin kaikki samaan, oon laiska =) ja takasin tonne kiitos!! miss you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha jep :) pakko vähä skarppaa koska en oo pitkään aikaan päässy bloggailee! jos nyt pystyisin niin lähtisin tonne takas HETI!!!! i miss you too!!

      Delete
  2. Näyttää ihanalta paikalta! <3 mäkin haluan tonne:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh se oli! toi paikka oli niiiiiin sanoinkuvaamattoman (hui kun pitkä sana hehe) upea!! :)

      Delete
  3. mun on kyllä ihan pakko päästä käymään tuolla joskus! näyttää ihanalta(8 ja hurjan kivoja kuvia(:

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannattaa mennä jos saa mahdollisuuden!! it was soooo amazing :) ja kiitooos!!

      Delete
  4. ÄÄÄÄ mäki haluun tonne ! D; Ihania kuvia jne sä oot kaunis. Oon sun lukijas.

    Jos säki kiinnostut mun blogista, ni tervetuloa vaa (: !

    http://bangarang-mari.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Anonymous27/4/12 18:06

    lovely pictures<3! sulla on varmaan ollu upee reissu!:) oon ilonen sun puolesta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. reissu oli upein ikinä!! kiitooos :)

      Delete
  6. Anonymous7/5/12 21:26

    oon vaa miettiny, että oliko alussa vaikeuksia kun siä ei oo celsiuksia eikä metrejä ja nii tajuta jotai juttuja. :D esim ku kaikkialla on eri asteet mihin on tottunu. ja sit toine juttu että huomaako sitä selvästi, että sulla olis paljon tiukemmat säännöt ja et saa tehä niin paljon asioita vapaasti, kun siellä on niin vaarallista. olis tosi tosi kiva jos jaksaisit vastata. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jooooo oli!!! ja vieläkin on vaikeuksia niiden kaa hahaha :D ja kyllä täällä on vähän tiukemmat säännöt kun suomessa koska ei ole yhtä turvallista, mutta ei mitenkään liian isoo eroo oo onneks. ja nyt kesälomalla on ollut vähän rennompaa :)

      Delete

Make my day, leave a comment :)