February 9, 2012

i miss...

Päätin vihdoinkin uskaltautua kokeilemaan tätä iMovien uutta versioo (ei tää varmaan ihan uus enää oo, mutta mulla oli vuosi sitten vielä se muutaman vuoden takainen helppo käyttöinen versio tästä, mutta kun mun koneen kovalevy vaihdettiin niin iMovie vaihtu myös ja tää näytti niin sekavalta sillon etten oo tätä käyttänyt sen jälkeen ollenkaan, paitsi nyt) ja saatoin oppii käyttää tätä jotenkin! Jeeeee! :) Väsäsin sitten tollasen testaus videon, ja päätin pistää sen tänne teijänkin nähtäväksi. Laatu ei oo tossa mikään maailman paras mutta silti ihan hyvä, saisin sen parempana myös mutta sen lataaminen olisi kestänyt ikuisuuden!
Mutta mitä mieltä ootte? Pitäiskö mun tehä lisää ton tyylisiä videoita? :)

14 comments:

 1. voi apua kuinka paljon voi kaivata joitain ihmisii...see you in 44 days baby!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. älä vaaa.... AAAAH 43 DAYSSSSSSS!! :)

   Delete
 2. dude I miss you too much ja jee ilmestyin itkuisena <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. duuuude i miss you even more!! :( ja kai nyt koska toi oli vika kerta ku nähtiin vuoteen?! hahaha

   Delete
 3. i love you bestfriend <3 i'll see you soon then!

  ReplyDelete
  Replies
  1. i love you too best friend <3 i'll see you in about 5 months... unless you decide to be the bestest best friend ever and come surprise me in KY! that would be amazing. please take that into consideration. hahaha i love you <3

   Delete
 4. Anonymous10/2/12 22:15

  olipa ihana video!:) lisää vaan!

  ReplyDelete
 5. Anonymous11/2/12 12:26

  ooi että tuli melkein kyynel silmään<3! oli tosi ihana video ja toi biisikin sopi just hyvin tohon! lisää vaan tämmösiä,nää on tosi kivoja! Ja sä oot niin ihanan pirtee noissa kuvissa aina et käy kateeks et osaat olla noin ilonen aina! :D hyvää jatkoo amerikkaan!

  ReplyDelete
 6. Anonymous11/2/12 20:09

  Tosi kiva video, ja oot kyllä nii ilosen näkönen et itelläki rupee hymyilyttää :D tee vaa lisää tämmösiä ;) aiotko tehdä koskaan videopostausta? se ois tosi kiva! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha kiitooos! :) juuu saatan tehä videopostauksen jossain vaiheessa! mut tuskin sellasta jossa istun yksin mun huoneessa ja selitän jotain kameralle (mulla tulee aina vähän tyhmä olo kun puhun ittelleni ja en ikinä tiiä mitä järkevää mun pitäis sanoo tollases tilanteessa hahaha), mut saatan tehä videon jossa on pätkii eri videoista joita täällä oon ottanut ja silleeee :)

   Delete
 7. Luin koko sun blogin läpi ja sun vuos vaikuttaa tosi kivalta :) olin ite viime vuonna Missourissa vaihdossa niin näitä vaihtariblogeja on ihana lukee, tulee omat muistot mieleen:) pidä hauskaa, vuos menee ohi ihan hetkessä!

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)