February 1, 2012

florida trip sneak peek

Tässä postauksessa on vain vähän kuvallista "esimakua" koko reissusta :) Jos noin voi nyt sanoa... Haha mun suomen kielen taidot alkaa pikkuhiljaa olla aika ruosteessa koska niitä ei täällä hirveesti oo tarvittu! I have no idea miten tuun pääsemään läpi jäljellä olevista äikän kursseista kun palaan Suomeen...
Anyways tässä tulee nyt vähän kuvia tolta matkalta (yhteensä kuvia tuli otettua 1,262 neljän päivän sisällä, hups?) ja teen sitten isomman postauksen joku lähipäivä jossa on lisää kuvia ja mun höpötyksiäkin :) ENJOY!
IMG_8974
IMG_8893
IMG_8911IMG_9066
IMG_9091
IMG_9198
IMG_9475IMG_9491IMG_9508IMG_9522IMG_9573IMG_9671IMG_9650IMG_9683IMG_9704IMG_9717
IMG_9831
IMG_9974PS. Koitin nyt Flickr:ia ekaa kertaa kun pistin tänne kuvia ja huh huh kun mulla kesti pitkään selvittää miten se EHKÄ toimii! JOS JOKU OSAA SITÄ KÄYTTÄÄ NIIN KOMMENTOI TOKI TÄHÄN POSTAUKSEEN JA NEUVO MUA!! Kiitos :) Eli siis sinne ladataan kuvia sitten mitä? Miten ne kuuluu tänne siirtää/laittaa?
PPS. Päivittelen tässä mun iPhonea ja tuun kohta hulluks koska toi kestää niin pitkään!! :( Oon super väsynyt mutta en uskalla vielä mennä nukkumaan, koska en halua jättää konetta koko yöks päälle ja pelkään että mun pitäis painaa jotain "OK" nappulaa tai yms jossain vaiheessa jotta mun puhelin pystyy siirtymään seuraavaan vaiheeseen jonka jälkeen se vielä jatkais lataamista ja että en huomaa sitä ennen kun aamulla, eli en vois ottaa kännykkää kouluun. Ja vähän jänskättää se, että miten ihmeessä mä herään aamulla kun en saa herätystä pistettyä kännykkään?! No, sen näkee sit huomenna... Hyvää yötä! :)

18 comments:

 1. Mullakin kesti ihan sika kauan oppii käyttää flickrii mut siis sinne ladataan kuvii ku menee sinne yläpalkkiin ja sielt YOU-> more options-> ja ihan alhaalt sitä listaa upload photos and videos :D ja sit kun ne kuvat on ladattu sinne niin blogiin ne saa kun avaa sen kuvan-> oikee klikkauksel view all sizes ja joku koko siit-> sit se kuva aukee uusiks ja kun oikee klikkaa ni tulee kopioi kuvan URL osote-> ja sit menee blogis siihen lisää kuvia url osotteesta ja liittää sen siihe :D haha taas tosi selkee selitys mut ehk tajusit? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheee taisin tajuta nyt :) Kiitooos!

   Delete
 2. lataat ne sieltä upload photos sitten meet your photostream ja painat siitä kuvasta minkä haluut ja sitten share ja grab the html-code ja paina siit HTML ja valitse minkä kokosena haluut sen kuvan ja sitten kopioit sen tekstin siitä ja liität sen ku teet postausta ni siihe HTML-puolelle :D toivottavasti tajusit :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/2/12 14:45

  Se on ihan iisii ja sen oppii kuka vaan :) joten voin vähän opastaa, kun ei näköjään muut oo vielä (?)

  Eli oot oletettavasti ladannut kuvat jo koneelta, eikös niin? Sitten vaan meet sinne "Your photostream" ja klikkaat kuvaa/kuvia. Sitten siinä ylhäällä lukee share ja siitä "Grab the HTML" ja kopioit sen koodin vaa :) Pystyt myös valitseen kuinka ison haluut kopioida, yleensä kantsii ottaa large. Itse, kun joskus pidin blogia tykkäsin, että kuvista ei pysty blogin puolella enää klikkailemaan. Sillon jos näin haluut tehä, niin kopioit vaan vähemmän siitä rimpsusta. Muistaakseni se mikä alkaa eli jätä myös < /a > pois. Mutta tietty jos et oo näin perfektionisti kuin mä niin kopioi vaan kaikki :P

  Sit vaan tuut tänne bloggeriin ja valitsen sen tekstipalkin html-muotoon ja liität koodin. Kun pistät taas normaaliin kirjoitusmuotoon niin sitten siidä on valmis kuva, tadaa :) helppoa ku heinänteko! Toivottavasti sait jotain apuu tästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuuu eli kun kuvia klikkais niin se ei veis sua Flickriin tai silleee? Coool! Voisin kokeilla tota myös, kiiitoos! :) Onko nopeempaa tapaa siirtää kuvia tänne? Saisiko monta kuvaa samaan aikaan vai pitääkö kaikki tehä yksitellen?

   Delete
  2. Anonymous8/2/12 21:06

   Jees just sillee :) Mä en itseasias tiiä onko nopeempaa tapaa, oon aina ite siirtäny yksitellen. Voi olla et on joku juju siinä, mutta mä en vielä ainakaan tiiä :/ onhan toi vähän hidasta hommaa jos on tsiljoona kuvaa, mutta on tää mun mielestä ainakin parempi kuvapalvelu ku moni muu :)

   Delete
  3. Selvä juttu :) kiitoos!

   Delete
 4. Anonymous1/2/12 14:49

  sulla on niin ihana blogi ja aina kivoja kuvia :)!! kiva lukkee tällasta !!

  ReplyDelete
 5. Näyttää niin ihanalta kaikki kuvat!! Hiton Suomi ja Rovaniemi ja -25c pakkaset..

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitooos! :) Siel oli mahtavaaa! Tuolla taas oli noin +20°C, eli kelpas hyvin :) Mut ei täällä Kentuckyssakaan paljon kylmempi oo ollu! Ja hyvä niin haha :)

   Delete
 6. Tuli ikävä kesää <3 täällä on kauheen kylmä :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheee :) Tuol oli LÄMMIN! Ja ei täälläkään hirveen kylmä oo eli jeeee!

   Delete
 7. Anonymous5/2/12 14:29

  ihania kuvia! oot iha älyttömän kaunis! pidä superhauskaa sielllä (----:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vooi oot ihana kiitooos! :) Ja pidin pidin :)

   Delete
 8. Anonymous7/2/12 13:16

  rakastan sun blogias! mikä kamera sulla on? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitooos!! :) Mulla on Canon EOS 600d :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)