January 15, 2012

snow day

Torstaina sato lunta ja sen takia koulu oli perjantaina peruttu. Meillä oli siis se kuuluisa amerikkalainen "snow day", kun pikkasen sataa lunta ja koulut suljetaan. Ja siis lunta oli maassa ehkä pari senttii. Jos Suomessa ois tällasii päivii, meillä ei ois koulua ollenkaan talvisin.
Mutta menin Maloulle yöksi perjantaina ja mentiin ulos vähän kuvailemaan ja nauttimaan raittiista ilmasta. Mentiin takas sisälle kun oltiin ulkona käppäilty noin tunnin ja mun kengät oli kylmät ja märät ja mun varpaat oli jäässä! Pistettiin sitten niiden hot tub päälle! Se hot tub on ulkona, ja istuttii siel kuumassa porealtaassa kun ulkona on kylmä ja lunta on ympärillä ja ah se oli ihanaa! Käytiin syömässä äkkii ja mentiin sit takas sinne hot tubiin haha. Istuttiin siel yhteensä muutaman tunnin ja juteltiin vaan kaikesta ja se oli tosi kivaa :) Tänään mä oon vaan chillannu kotona ja kattonu Glee maratonii telkkarista melkein koko päivän haha. Eli mulla on tänään ollut aika laiska päivä... Ja seuraavat pari päivää tulee varmaan myös olemaan aika laiskoja koska meillä oli sen lumipäivän takia 4 päivän viikonloppu (meillä on maanantaina vapaapäivä, koska on Martin Luther King day).
PS. Oon joihinkin kysymyksiin jo alkanut vastailemaan mutta en oo vielä valmis. Eli vielä ehtii kysyä :)

4 comments:

 1. Ihania nää kuvat!:) täällä louisianassa ei oo valitettavasti ollut noita snow day'tä koska ei täällä vaan ikinä sada lunta!! hah. Vois kyllä pikkasen sataa, niin ei tarvis mennä kouluun.

  ReplyDelete
 2. rosannna: kiitoos! :) haha joo toi snow day oli aika mahtava mut toiki lumi katos jo seuraavana päivänä :(

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/2/12 22:53

  ihania kuvia, oot tosi nätti!! ja sun hiukset on ihanat :)

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)