January 25, 2012

quick update

Missing someone gets easier everyday, even though you are one day further from the last time you saw them, you are one day closer to the next time you will.

Tossa tollanen kiva muistutus joka on muidenkin vaihtareiden hyvä pitää mielessä :)

Tää postaus on taas tällänen pikapostaus, koska halusin vaan äkkiä tulla informoimaan teille minne katoan muutamaksi päiväksi! Ja tämä paikka on siis FLORIDA! Jihuuuu! :)
Otan sieltä sitten taas kuvia että näätte vähän miksi sinne mennään, en itekään vielä kunnolla ymmärrä mikä se koko juttu on, jälkeenpäin mun on varmaan helpompi teille selittää kun tiiän! Lähetään aikaisin torstaiaamuna, ja kotona ollaan luultavasti maanantai-iltana. Eli tollanen pikareissu autolla host perheen kanssa :)
Floridassa on luvattu 20-30°C lämpösiä päiviä kun siellä ollaan, eli voitte vaan arvata kuinka innoissani olen kun pääsee taas käppäilemään shortseissa auringon lämmössä!! Täällä kun ei enää oo lunta niin on kylmä :( Ei tunnu siltä että on talvi (koska se lumi puuttuu), tuntuu vaa siltä että on kylmä. Ja se ei oo kivaa!
Toivottavasti päästään rannalla käymään edes yhtenä päivänä jos aikaa riittää! Ja väriäkin ois kiva saada, alan taas näyttää kalpeammalta kuin se lumi joka täällä pitäis olla haha. En oo varma otanko konetta sinne mukaan, mutta kännykkä mulla on mukana minne ikinä menen, eli kommentteihin pystyn vastailemaan mutta postaaminen on vähän hankalempaa... Paitsi viimeksi kun Floridaan mentiin niin kyllä mä taisin autosta kännykällä bloggaa, ja nyt ajetaan koko 11-12 tunnin matka yhtenä päivänä putkeen! Eli voi olla että kirjottelen jotain "moi mulla on vähän tylsää koska en oo liikkunut kymmeneen tuntiin" mutta luultavasti kuulette musta täällä seuraavan kerran noin viikon päästä :)
Toivottavasti Suomessa menee kaikki hyvin ja mua ei oo vielä unohdettu! Ja hei kaverit Suomessa ja Amerikassa pistäkää mulle viestiä että mitä teille kuuluu, oon ollut aika kiireinen enkä oo hetkeen ehtinyt pitää hyvin yhteyttä :( I miss you!
Tän postauksen kuvat on viime Floridan reissulta, josta suurin osa teistä mahtavista lukijoista on varmaankin nähnyt kuvia aikaisemmin :) Mutta mä lupaan pitää niin hauskaa kun pystyn ja toivottavasti päästään siellä rannallakin käymään, sellanen rento reissu kelpais mulle nyt kaiken kiireen jälkeen paremmin kun hyvin! Heipparallaaaa 

8 comments:

 1. Oon lukenu sun blogia syksystä asti, koska oon ite lähössä kans vaihtoo jenkkeihin ens elokuusssa! Tää sun blogi on jotenki tosi piristävä ja niin positiivinen, nii sitä on ollu kiva lukee ! Ja ihan sika hianoii kuvii :) Ainii viel yks juttu! Miten oot saanu ton days spent in USA -jutun tehtyy, haluun kans tommosen mun vaihtariblogii sitte joskus :))

  -lotta
  http://l0otta.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Ihana blogi ja mahtavan paljon kuvia! :) Sulla on aivan loistava mahdollisuus nyt siellä nähdä maailmaa ja kokea kaikkea erilaista ja uutta! Voi kun itsekin vielä pääsisi :)

  ReplyDelete
 3. määki haluan USA:han (oon niin kateellinen!):--) aivan ihana blogi!

  ReplyDelete
 4. vautsi millaisia kuvia! mäkin niin tahtoisin jenkkeihin joskus :)

  http://www.once-real.blogspot.com
  blogissani on käynnissä arvonta, käyhän tsekkaamassa! :-)

  ReplyDelete
 5. Ihaia kuvia! Itellä on suunnitteilla vähän pidempi reissu jenkkeihin, pariks kuukaudeks ihan vaan lomailemaan ja kattelee eri paikkoja. Oon jo ihan innoissani vaikka siihen on vielä tosi kauan aikaa :D

  ReplyDelete
 6. Anonymous27/1/12 23:26

  I MISS U !!!!!!!!!!!!!!!
  Vielä suun. 150 päivää ennen kun nähdää en malta oottaa on niin ikävä
  -nella

  ReplyDelete
 7. lottaö: voooi kiitos paljon! :) umm en muista mistä sen löysin, googlasin vaan kaikenlaista ja löysin sit tollasen! toivottavasti sunki vaihtarivuosi menee yht mahtavasti!! :)

  amf8: kiitoos! :) ja mä tiiän, koitan ottaa tästä mahdollisimman paljon irti :) toivottavasti säkin voisit vielä päästä!

  Janette: kiitooos! :)

  jenni: kiitos paljon! :) käyn kattomassa kun pääsen koneelle, kännykän netti on hirmu hidas täällä!

  Vuokko: kiitoos! :) uuuu kuulostaa siistiltä! minne päin oot menossa? :) toivottavasti matka menee hyvin (vaikka siihen onki tosi kauan aikaa haha)! :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous: neltsiii i miss you too!! i can't wait to see my little sister again!! noin 5kk enää :)

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)