September 28, 2011

happy birthday!!!!!!!

SUPER HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ NELLA!! Apua oot jo 11-vuotias! Oot maailman suloisin, vajain, diivamaisin, iloisin, energisin ja ylipäätään Neamaisin pikkusisko jota kukaan voisi toivoa. Laitan sulle jotain kivaa mukaan kun pistän paketin tulemaan Suomeen :) Katokkin että äiti järkkää sulle mahtavat synttäri pippalot! Hahaha I MISS YOOOUUUU!
PS. kaikki lähettää täältä paljon onnitteluja ja terveisiä sinne :)

September 26, 2011

funfunfunfun

Apua oon ollut täällä nyt tasan kuukauden! Aika on mennyt aivan liian ylinopeasti.
Oltiin tänään Versaillesissa family reunionissa hostisovanhempien luona, ja tapasin paljon sukulaisii ja vietin aikaa myös jo tuttujen naamojen kanssa. Innostuttiin yhessä vaiheessa Jodin, Maggien ja Samin (hostserkkuja) kanssa kuvailemaan, aika aika reippaasti sitten kuvailtiinkin (kuvia tuli päälle 700)! Tää päivä oli yks hauskimmista Amerikassa vietetyistä päivistäni. Annan jälleen kerran kuvien kertoa miltä mun päivä näytti:
hostäiti, hostmummi, Jodi
Maggie, minä, Jodi
minä, Jodi, Sam
Anteeks en tiiä miks näytän tossa kuvassa noin kierosilmäseltä... PS. tää on varmaan ainoo kuva missä mun kyydissä olleet ihmiset ees jotenkin hymyili, muuten kaikki oli vähän paniikissa, en ole sittenkään mikään tuleva pro rallikuski :(
Tehtiin tänään kaikkea tosi randomia, mutta eipä ollut ainakaan tylsää missään vaiheessa! Ajeltiin ympäri jättimäistä pomppuista tonttia golfautolla (rikottiin Samin kanssa vahingossa turvavyö kun se jäi yhen renkaan väliin kun mentiin alamäkee... säikähdettiin eka että rengas lähti irti kun se oli niin kova jysähdys kun se jumittu, koko auto pysähty yhtäkkiä ja meinattiin kaatuu haha), koklasin go-kartingia, kiusattiin heppoja, syötiin paljon kaikkea hyvää, juostiin heinäsirkkojen perässä (okay no mä olin ainut joka niin teki... mut se oli hauskaa kun ne vaa pomppi karkuun!), treenattiin vatsalihaksia nauramalla, pyörittiin ja hyörittiin maassa, kuvailtiin kaikkea mahdollista, tutustuin uusiin ihmisiin ja joihinkin paremmin... Ja sillee! Tehtiin mitä ikinä mieleen sillä hetkellä tupsahti. Versaillesissa tuli vietettyä koko päivä, aamulla kirkon jälkeen lähettiin sinne suoraan, ja kotona oltiin vähän ennen klo 21. Nyt on kyllä umpiväsynyt tää tyttö, joten mä meen nyt vihdoinkin nukkumaan. Huomenna on taas koulua pitkän viikonlopun jälkeen ja mulla on 2 koettakin, jes. Eli hyvää yötä Amerikka ja huomenta Suomi!
Ja apua teitä "virallisia" lukijoita on jo yli 50!! Mahtavaa! Moi kaikki :)

September 24, 2011

HOMECOMING WEEK

Tässä ensiksi kuvia homecoming viikon teemapäiviltä:
Character day, Flashback day, Pajama Day, Blue & White day (mulla ei oo tosta vikasta päivästä kuvia, mutta monilla oli esim siniset paidat päällä tmv). Monet kuvat on otettu kännykällä, joten ei oo mitään maailman parhaan laatusia kuvia :(
RUGRATS
Mey Mey, Jodi, Kaitlin, Emma, Kayla, Grace, Victoria
 SCOOBY DOO RYHMÄ
 Anteeks parempaa kuvaa mulla ei oo flashback daylta, mut kai tosta nyt vähä jotain näkee haha
Pyjama päivä!
Mary-Scott, Jodi, Calvin, Sarabeth, minä, Emma, Kayla
Kayla & Emma

Ja sitten kuvia eilisillan football pelistä ja kotonta (kotoa? kotoota? äh en osaa kirjottaa tota sanaa) ennen tansseja!
 Jodi & Rachel
 Mary-Scott & sen isä
 Malou & Jodi
 Calvin & Jodi
 Jodi, Malou, minä

Hehe :) Tää viime viikko oli tositosi kiva! Ja eilisis tansseis oli myös kivaa, ei Suomessa ole mitään sellaista! Nyt voisin mennä nukkumaan vielä vähäks aikaa, ehittiin nukkuu Maloun kanssa vaan joku 5 tuntia koska tuli vähän valvottuu... Toivottavasti tykkäsitte kuvista, teksti ei just nyt näin umpiväsyneenä luista :D ÖITÄ!!

September 23, 2011

hanging around danville

 
HOMECOMING DANCE ALLE 24 TUNNIN PÄÄSTÄ!!! I am so excited! Ja muutenkin perjantaista on tulossa mahtava (koputin just kaiken varalta puuta etten just "kironnu" tota hahaha). Malou tulee ennen homecoming football pelii tänne ja aletaan valmistautuu sitä tanssii varten ja sit se jää tänne yöks. Tyttöjen ilta siis tulossa huomenna! Ja viikonloppuna saatte varmaan sitten homecoming viikko postauksen. Siks päätin postata nää parin viime päivän kuvat tänne nyt. Huomenna tuskin ehin mitään kirjotella, eli viikonloppuna aikaisintaan tulee seuraava postaus!
Mut mä meen nyt nukkuu, ja nukun pitkään nauttien vapaasta perjantaista! Kyllä tää kolmen päivän viikonloppu tuli tarpeeseen, oon ihan poikki kaikista koulujutuista.
Hyvää yötä