December 25, 2011

MERRY CHRISTMAS

HYVÄÄ JOULUA 
MERRY CHRISTMAS 
FELIZ NAVIDAD 
GOD JUL 
JOYEUX NOËL  
FROHE WEIHNACHTEN 
BUON NATALE 
聖誕快樂 

5 comments:

  1. Hyvää joulua näin vähän myöhässä! :) aiotko tehä isompaa postausta jenkkijoulusta vielä? Olis kiva :)


    Emmi

    ReplyDelete
  2. samoin sinne! :) ja juu kyllä mä yritän tehdä :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/1/12 17:46

    onks sul iPhone?:D

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/1/12 19:17

    Löysin sun blogis tossa pari päivää sitten ja tässä mun illat sitten onkin kulunu kun oon lukenu sun kaikki postaukset läpi ja oon ihan rakastunu tähän sun blogiis ! <3 Oot tosi rohkee ku oot uskaltanu lähtee pallon toiselle puolelle koko vuodeks... Ite oon melkein koko ikäni halunnu lähtee vaihtariks mutta ei oo ikinä rohkeus riittäny vaikka kielitaito onkin ihan hyvä, nyt taas ei oo oikein enää tilaisuutta lähtee kun on jo abivuosi menossa... Mutta on kivaa saada kokemuksia sun blogis kautta ;> Toivottavasti tulee taas pian uus postaus ja toivottavasti jaksat kirjotella vuotes loppuun asti ! :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous: juuu mulla on iPhone 4 :)

    Anonymous: oooi ihanaa kiiitoooos! :) voithan sä lähteä lukion jälkeen ulkomailla vuodeksi/asumaan? :) kyllä mä ihan vaihtovuoden loppuun asti kirjottelen :)

    HUOM KAIKKI!!! MEIJÄN NETTI EI OO TOIMINUT NYT MELKEIN VIIKKOON NIIN EN OO VOINUT POSTATA :( MUTTA NYT SE TOIMII!!! eli en oo kadonnut minnekään :) teen nyt kyllä läksyjä koska huomenna alkaa taas koulu niin en tänään luultavasti ehdi postata, mutta varmasti tulee pari postausta tässä lähipäivinä :)

    ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)