November 24, 2011

tuesday night

Meillä ei ollut tänään koulua eikä huomenna tai perjantainakaan koska meillä on nyt 3 päivän Thanksgiving break :) Koitan sunnuntaina tehdä postauksen jossa selitän mitä oon tehnyt lähiaikoina ja mitä tein tän pienen loman aikana ja mitä tuun tekemään lähitulevaisuudessa haha. Nyt en ehdi koska lähdetään Ohioon huomenna aamulla ja menen ihan kohta nukkumaan, ja ollaan takaisin kotona kai lauantai iltana. Eli sillon aikaisintaan kirjottelen tänne jotain!
Mutta tiistai iltana Kristen ja Alison tuli meille yöksi, ja mietittiin pitkään mitä voitas tehdä koska ei väsyttänyt niin paljoo vielä, joten googlailtiin hetki ideoita ja päädyttiin tällaseen askartelu ideaan josta näätte tässä postauksessa kuvia. Käytiin sitten äkkii Walmarttissa ostamassa tarvittavat asiat ja ruvettiin töihin!
Kuumaliimattiin eka väriliituja tollasiin taulu/maalauspohja juttuihin (en tiiä mitä noi on nimeltään haha).
Ja tehtiin niistä vähän erikoisemmat ja henkilökohtaisemmat maalaamalla meijän nimet niihin.
Ja hiustenkuivaajalla sulateltiin niitä vahaliituja...
Ja tältä näytti lopputulos!!
En oo koskaan ennen tehnyt mitään tällasta, joten tää oli tosi mielenkiintosta ja hauskaa! Ja aika helppokin tehdä. Ja noi kuivuu tosi nopeesti, muutamassa sekunnissa/minuutissa. Oon nähnyt tosi hienoi tollasii mutta nääkin on ainakin mun mielest aika siistejä ensikertalaisiks hahaha. Mitä mieltä ootte? Kokeilisitteko? :)

8 comments:

 1. haha joku kuukaus pari sit callie ja susie teki meijä kirkol tommosiii!! mut ne sit ofc kirjotti niihi juttui esim believe ja hope ja tommost :-D

  ReplyDelete
 2. aivan upeita tauluja:)

  ReplyDelete
 3. Vähä makeet :D

  ReplyDelete
 4. haha mustaki tää oli tosi siistii! en tajuu miten jotkut keksii tällasii :DD

  ReplyDelete
 5. Ihan sika siistei! :D oon mont kertaa nähny tollasii kuvis mut en oo viittiny kokeilla ku on näyttäny nii vaikeelt mut täytyypä testaa joku kerta:))

  ReplyDelete
 6. jep mäki aion tehä noita varmaan myöhemmin uudestaan, oli yllättävän helppoo! :)

  ReplyDelete
 7. Vähänkö kivoja noi! Vois itekki kokeilla:) Oon täs jo jonku aikaa seuraillu sun blogiis, ko itekki haluisin just YFU:n kautta Amerikkoihin vaihto-oppilaaks ja tää on jotekin nii vahvistanu sitä et lähen sinne! Muuteki tosi kiva tietää tollasest normi"elämäst vaihtarina:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. huomasin sun kommentin vasta nyt mutta kiitoos! :) ja ihan mahtavaa että lähet vaihtariks!! ja varsinkin jos mä oon ehkä vähä vahvistanu sun lähtööö :) hahaha awesome! et tuu katumaan ollenkaan :)

   Delete

Make my day, leave a comment :)