November 10, 2011

(en keksi otsikkoa)

Anteeksi taas kerran semi pitkästä bloggaus tauosta... Oon ollu tosi kiireinen koulun kanssa ja oon ollut jotenkin tosi väsynyt viimeset pari viikkoo. Ja viime viikolla olin TAAS kipeenä, mikä ei mua enää hirveesti yllätä koska sairastelen täällä koko ajan. Kahden kuukauden sisällä oon ollut flunssassa, keuhkoputkentulehduksessa, kuumeessa ja vatsataudissa. Ja Suomessa oon kipeenä ehkä 1-2 kertaa vuodessa. Nyt alan kunnolla pitää huolta ittestäni ja koitan parhaani pitää itteni TERVEENÄ.
Vietin viime viikonlopun Maloun ja hänen hostperheen kanssa. Mun vanhemmat oli Texasissa kattomassa Centre Collegen jenkkifutispelii ja Jodi oli viikonlopun Kristenilla.
Perjantaina koulun jälkeen Maloun perhe tuli hakemaan mut ja mentiin kattomaan Boyle County High Schoolin jefupelii. Sillon käytin äitin lähettämää talvitakkia ekaa kertaa, ja tuli kyllä tarpeeseen koska siellä oli KYLMÄ! Vietettiin loppuilta sitten Maloun kanssa lämmittelemässä niiden hot tubissa.
Lauantaina ajettiin Maloun ja hänen hostisän kanssa Kentuckyn länsipuolelle koska heidän oli tarkotus mennä hakemaan heidän uusi koira sieltä. Ajomatka kesti noin 4 tuntia, ja sen jälkeen kun pentu oli haettu käytiin pienessä kaupungissa nimeltä Paducah jossa syötiin lounasta ja käveltiin vaan ympäriinsä. Vietettiin joku nelisen tuntii sillä puolen Kentuckya ja käytiin myös nopeesti Illinoisissa koska oltiin niin lähellä sen rajaa. Ja sitten ajettiin takasin Maloulle sen 4 tuntia. eli oltiin poissa melkein koko päivä!
Malou!
Toi kaupunki muistutti jotenkin Danvillee aika paljon... Haha
Tossa oli vähän kuvia tuolta ja ajomatkalta ja koirasta. Eikö ole suloinen?! Pieni musta labradorinnoutaja :) En pysty kuvittelemaan että se kasvais isoksi melko pian... Koiran nimi on muuten Roscoe :)
Tiistaina mulla ei ollut koulua koska täällä oli election day, eli jotkut vaalit. En tiedä miksi koulu oli peruttu sen takia mutta en valita! Ylimääränen vapaapäivä keskellä viikkoa kelpas aika hyvin.
Nyt oon vihdoinkin terve ja oon käynyt salillakin muutaman kerran! Tänään viimeks hehe...
Hmm mitäs muuta voisin tässä nyt selitellä... Kaikki menee täällä vieläkin hyvin, oon ollut vaan kiireinen ja väsynyt mutta hyvin menee.
Tää elämä täällä alkaa tuntuu jo ihan perus arjelta, enkku sujuu ehkä vähän luontevammin kun suomi nykyään.
Perjantaina on 11/11/11!! Kui jännää?! Seuraavan kerran on tollanen ehkä 100:n tai 1000:n vuoden päästä. Mietittiin tänään genetics tunnilla että tullaankohan 2111 merkkaamaan '11 myös mutta ei oikeestaan päädytty mihinkään tulokseen. Hui kun 2111 kuulostaa tosi kaukaiselta mut ei se oo kun 100 vuoden päässä... Ja entäs 5478?! Hui kamala.
Okaaaaay... Tää väsynyt tyttö tekee läksyt nyt äkkiä loppuun ja menee nukkumaan,
HYVÄÄ YÖTÄ!

3 comments:

 1. perus pohdinnat tos lopus, kuulostaa just silt mitä me tehtäs jossai dinomummo illas :-D ahahhaa mut ää mä niin haluisin elää vuotee 2222 asti! kelaa mikä luku....

  ReplyDelete
 2. hahaha älä vaa! joooo kui siistii ois mut ois viel siistimpää jos olis 22/22/22 mut harmi ku kuukausii on vaa 12 :( höh

  ReplyDelete
 3. Anonymous3/1/12 08:44

  awws ihana pentu :') kurja ku oot ollu noin paljon kipeenä :( ihan mielenkiinnista kysyn et onks amerikassaki sellasia flunssa ja mahatutikausia ku suomessa on kesäsin ja talvisin ?

  P.S sun blogi on paras <3

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)