October 17, 2011

FLORIDA: DAY 3

Kolmas kokonainen päivä Floridassa vietettiin St. Augustinessa, joka on vanha kaupunki noin puolen tunnin matkan päässä Jacksonvillesta (kaupunki jossa Jameson asuu). Kierreltiin vähän ympäriinsä ja nähtiin kaikkee mielenkiintosta!
Käytiin sitten samassa kaupungissa tällasessa outlet alueella, jossa oli kaikenlaisia kauppoja jotka myi monia tuotteita aika paljon halvemmalla kun yleensä. En kumminkaan ostanut ihan kaikenlaista, 2 paitaa ja taas uudet juoksu/urheilushortsit. Unohin varmaan mainita täällä tästä mutta niitä innostuin tällä reissulla shoppailemaan, ja Kentuckyyn vein mukanani neljät uudet urheilushortsit. Nyt pitää vaan alkaa urheilemaan kunnolla!
Ja illemmalla käytiin syömässä salaatit Panera Breadissa. Rakastan caesar salaattia, oli ihanaa syödä jotain tollasta terveellisempää vaihteeksi. Koulussa syön kyllä joka päivä lounaaksi salaatin, ei päivittäinen pizzan ja hampparin syönti hirveesti innosta hahaha. En ois uskonut että tuun tällee sanomaan, mutta mulla on vähän ikävä suomalaista ilmasta kouluruokaa.
Kuvasta puuttuu vaan hostisä ja toinen veli, sitten tässä olisi mun koko Amerikka perhe :)

3 comments:

  1. ilosilta näyttää toi sun perhe!! hei kui vanhoi sun sisarukset on siel ? :)

    ReplyDelete
  2. Jooo nää on tosi ilosii :) Veljien iästä en oo täysin varma, mut luulen et ne on 24v ja 21v, ja mun sisko on nyt 17v :)

    ReplyDelete
  3. jiii ihana kuulla! :)) ja vähä tuuri et sait saman ikäsen siskon! ;) ja hei mun blogis on sulle haaste!!

    ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)