October 20, 2011

8 random facts about me

Sain Tialta tällasen tunnustus jutun, eli mun pitää kirjottaa tänne 8 satunnaista asiaa itsestäni. Jeee! Mulle on kasaantunut noita uusia lukijoitakin jo uskomaton määrä (kiitoskiitoskiitos!) niin tää toivottavasti kertoo teille vähän enemmän musta :)
1. Rakastan yllätyksiä, positiivisia/iloisia sellaisia! En tykkää kun joku säikäyttää mut, voitte vaan kuvitella millanen kauhuleffan katsomisseuralainen oon hahaha.
2. Mulla on maailman huonoin pokka. En osaa olla vakava. Ja mulla on usein hirveesti energiaa niin teen usein kaikkee hölmöö. Mutta elämä olisi tosi tylsää jos aina olisi vakava, ainki mun mielestä. Oon aina halunnut oppia näyttelemään hyvin, mutta mä tuskin siihen koskaan pystyn. Häviin muutamassa sekunnissa kaikki "vakavuuskisat" kun pitää tuijottaa kaverii vakavana niin kauan kun pystyy. Mä AINA häviin. Mutta rakastan saada ihmisii hymyilee ja nauraa, mulle tulee siitä aina tosi hyvä mieli, ja itekki rakastan kaikkee hauskaa.
3. Haluan joskus lähteä jonkun kanssa maailman ympäri matkalle. Rakastan matkustamista! Ja haluun nähdä maailmaa mahdollisimman paljon.
4. Koitan elää ajattelemalla "you only live once". Haluan kokeilla kaikkee mahollista! Oon välillä vähän pelkuri mut koitan tota lausahdusta ajattelemalla kokea mahdollisimman paljon. Tälläkin hetkellä oleskelen melkein maailman toisella puolella mun kotoota ja läksin tänne ketään tuntematta ihan uuteen paikkaan, uuteen kouluun. En haluu monen kymmenen vuoden päästä kuolla ajatellen "olisinpa mä...".
Tällä hetkellä mun mieleen tupsahtaa benji hyppy. Ja kuumailmapallolla lentäminen. Ja matka avaruuteen! Se nyt on vähän vaikeempi toteuttaa, mutta se olisi niiiiiin siistii!! Haluun myös oppii monii juttuja, oon tooosi pitkään halunnut oppii skeittaa, surffaa, lumilautailee, soittaa kitaraa ja/tai pianoo hyvin, puhuu espanjaa (tai muuta vierasta kieltä) sujuvasti ja yms... Jos joku osaa tehdä jotain näistä, merkatkaa ens kesäks kalenteriin päivii kun voitte mulle opettaa :) hahaha
5. Mä inhoon inhoon inhoooon ötököitä. Yli kaiken. Kyllä, haluan joskus hypätä benji hypyn, mutta ei, ötököihin mä en koske. Hyihyihyihyihyi. Voitte vaan kuvitella kuinka innoissani (paniikissa) olen human genetics tunnilla kun tutkitaan hedelmäkärpäsiä :) Koolla tai millään muulla ei oo väliä, mä en tykkää ötököistä ollenkaan.
6. Oon loppuvuoden lapsi. Joulukuu on paras kuu! Vaikka rakastankin kesää enemmän kun kylmää talvee, joulukuu on silti paras. Rakastan jouluu myös. Ja jouluruokaa... Joulukuussa tapahtuu kaikkee kivaa! Hahaha anyways tykkään olla syntynyt loppuvuodesta, me saadaan esim. matkustaa lasten bussilipulla pitempään kun meijän kaverit!
Psst.. mun synttärit on 1.12, mua saa sillon onnitella! Hahaha
7. En oo aamuihminen. Valvon usein melko myöhään ja viikonloppusin rakastan nukkuu pitkään. Ja tietenkin arkenakin, mutta kouluun pitää mennä eli pitää herää ajois. Mut ajoissa nukkumaan meno on sillonkin vaikeeta, eli oon koulussa usein aika väsynyt tän mun tyhmän unirytmin takia. Ja nukun usein aika sikeesti, mut on välillä vaikea saada ylös. Sillon ku se tornado sireeni soi kovaa ympäri kaupunkii, luulin et se oli mun herätyskello. En aina herää mun herätyskelloon, ja oon oppinut painamaan torkkua unissani. Pahimmassa tapauksessa painan hälytyksen kokonaan pois ja Suomessa se koitu välillä pahaks ongelmaks kun tuli myöhästyttyy koulusta aika usein, hups... Täällä en oo vielä myöhästynyt kertaakaan! Saattaa johtuu siitä että aamulla kahden herätyskellon lisäksi joku tulee aina varmistamaan että oon varmasti hereillä.
8. Tykkään laittaa ruokaa ja olisi kiva oppii kokkaamaan kunnolla. Ainut ongelma on se, että olen varmaan maailman huonoin kokki. No en nyt ihan, mutta ei mua kai hyväkskään voi kutsua jos joka kerta kun koitan tehdä lettuja, palohälytin alkaa soimaan. Joka ikinen kerta. Osaan jo suunnilleen päätellä millon se alkaa piipittämään kun mä jotain paistan, koska se alkaa soimaan joka kerta. Mä en vaan osaa. Pelottaa jo etukäteen se, että mun hostperhe haluu maistaa jotain suomalaisia ruokia. Eli mun pitäis koittaa jotain tehdä, ja pelkään että saan jonkun tulipalon aikaseks... Täällä oli tulipalo viime vuonna ja koko talo uusittiin, en usko että nää haluaa sitä uudestaan tehdä haha.
Tän postauksen kuvat on otettu viime kesänä. Keksisin niin monen monta muuta randomia asiaa itsestäni, mutta nyt mun on pakko mennä nukkumaan. Kuolen väsymykseen, mutta halusin saada tän äkkii tehtyy ennen kun teijän päivä alkaa :) Kirjottelen kuulumisia ja muutaman viime päivän tapahtumista myöhemmin, hyvää yötä!
PS. Muistutan vielä että multa saa aina kysyä melkein mitä tahansa kommentoimalla, ja vastaan sitten kommentoimalla takaisin :)

8 comments:

 1. tää on aika random kysymys, mut monetko kengät otit jenkkeihin mukaan? ja mitkä? :D

  ReplyDelete
 2. oi että rakastan sun tyyliä :)!! ihanat hiukset ja ihania mekkoja :))!

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: jos oikein nyt muistan mulla on täällä neljät kengät Suomesta tuotu. Converset (joita käytän melkein päivittäin), lenkkarit, flipflopit ja sellaset gladiaattori sandaali jutut jotka mulla on suurimmas osas noist kuvist jalassa :) ja oon täältä ostanu yhet korkkarit, ja ostan täältä sit kengät talvee varten.

  Riina: oi kiitooos!! :)

  ReplyDelete
 4. oot tosi nätti ja sul on ihanat hiukset!:) ja mäki inhoon ötököitä, madot on pahimpii, yöök....:dd mäki toivon et joskus saisin tarpeeks rohkeutta lähtee vaihtariks... ehk sit joskus;D

  ReplyDelete
 5. Sul on ihana blogi! Olis kivaa kuulla millasta sulla on sun hostperheen kanssa, eli mitä te teette, mistä puhutte, ärsyttääkö joku asia, onko se samanlaista kun oman perheen kanssa... :)

  ReplyDelete
 6. Airi: äää kiitoskiitos :)) ötökät on ällöttäviä!!! mä oon sitä mieltä jos on ees mahdollisuus lähtee vaihtariks niin TODELLAKIN kannattaa! tänne tulo oli yks mun elämän parhaimpii päätöksii. tunnen itteni tosi vapaaksi haha :D ja ei tää oo niin pelottavaa kun tänne tulee, kaikki ottaa sut hyvin vastaan ja on tosi kiinnostuneita susta niin täällä tutustuu ihmisiin tosi äkkii ja aika vaan lentää ohitse! oon tavannu täällä niin monta mahtavaa ihmistä! ja oon kokenu nyt jo tosi paljon ja jäisin paitsi niin paljosta jos en olisi tänne tullut. tää aika menee täällä liian nopeesti koska koko ajan on jotain tekemistä, oon ollu täällä kohta 2 kuukautta!!

  Anonyymi: kiiitooos! :) mulla menee mun perheen kanssa tosi hyvin! ollaan aika samanlaisia mun siskon kanssa ja vietetään tosi paljon aikaa yhessä ja meillä on aina hauskaa! vanhempien kanssa tuun myös hyvin toimeen, mun perhe on ihana! ainut asia joka ärsyttää on se että nään mun veljii niin harvoin. no toinen asuu yläkerrassa mutta se käy collegea ja pelaa jefuu eli se on aika kiireinen niin sitä ei näy tällä puolen taloa niin paljon. tuun tosi hyvin toimeen myös mun kummanki veljen kanssa. tää elämä täällä on vähä erilaista kun suomessa, mulla on suomessa vaan 2 pikkusiskoa! nää oon täällä ehkä avoimempia, tai nää puhuu kaikesta tosi avoimesti ja silleee, mutta muuten on aika lailla samanlaista :)

  ReplyDelete
 7. Moi nea ai miten niin en oo avoisa tääl mä puhuin sun kaa koko ajan ihan kaikesta ( melkein hihihihi ) !!!!!!!!!! Tosi hyvät kuvat T: nella

  ReplyDelete
 8. haha tää oli tylsää luettavaa mä tiiän ton kaiken sust!! i just know you too well haha ;) ja number 3 on meijän juttu<3

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)