September 21, 2011

preparing for homecoming

Nyt tulee pikainen postaus tällä kertaa :) Meillä on tällä viikolla siis homecoming viikko, joka päättyy perjantaina jalkapallo peliin ja sellasiin tansseihin! Meillä on joka päivä tällä viikolla (paitsi perjantaina jolloin ei ole koulua jeeeee!) joku teemapäivä.


Maanantai - Character day
Tiistai - Flashback day
Keskiviikko - Pajama day & Senior Auction day (me muut voidaan "ostaa" senior päiväksi meijän orjiks haha)
Torstai - Blue & White day (ei siis Suomi päivä vaa DHS väri päivä haha) & Senior Slave day
Perjantai - football game & homecoming dance


Character day, CHECK! Flashback day, CHECK! Huomenna sitten yökkäreissä kouluun, ei tuu ainakaan kiire aamulla kun ei tarvii miettii mitä pistää päälle... Hahaha :D
Arvatkaa mitä tosi kivaa tapahtu tossa pari päivää sitten!! Sain parilt koulukaverilt jotka myi lippui homecomingiin niin 2 lippuu ilmatteeks ja oon vieläkin tosi innoissaan siitä haha. Tässä lähellä on toinen koulu, Boyle County High School, ja sitä kouluu käy mm. Malou ja Alex. Malou ei pääse niiden koulun tansseihin jotka on vajaan parin viikon päästä, joten se tulee meijän tansseihin! Jos joku ihmetteli niin sen takii sain 2 lippuu haha. Ja Malou tulee luultavasti meille ennen sitä valmistautuu mun kaa, ja tanssien jälkeen se tulis vielä tänne yöks! Perjantai kuulostaa näiltä näkymin ainakin mun mielestä aaaaaika tosi kivalta. Ja mulla on myös 2 mekkoo homecomingiin. Pitää päättää kumman mekon pistän, ja kengät mun pitäis viel löytää. Sit oon aikalailla valmis, mahtavaa!
Teen kunnon homecoming postauksen luultavasti viikonloppuna jos kerkeen, jos en niin heti ens viikon alussa teen sen. Pistän kuvan/kuvia jokaiselta teemapäivältä ja tansseista! En oo varma pystynkö sielt tansseista hirveesti kuvia ottamaan, kameraa tuskin otan sinne mukaan joten kännykällä koitan jos muistan.
Oon valitellut kaikille jotka on jaksanut kuunnella tästä tyhmästä 7 tunnin aikaerosta. Kun mä meen täällä nukkumaan, ihmiset Suomessa heräilee kouluu varten. Kun mä herään ja lähen kouluun niin Suomessa päästään koulusta. Kun mä pääsen koulusta niin Suomessa mennään nukkumaan. Siis mitä tää on?! Ei oo kivaa ei. Mutta HUOM kaikki suomikamut joiden kanssa oon jutskaillu skypettämisestä! Merkatkaa kalentereihinne sun muihin tai pistäkää jonkinmoinen muistutus: Siirtykää skypen puolelle lauantaina 17-19 alkaen suomiaikaa, meen lauantai aamuna myymään yard saleen, joka on osa rahankeräys prosessia promia varten. Pääsen sieltä 10-12 aikaan aamulla, eli viiden ja seittemän välillä teijän aikaa. Sen jälkeen mulla pitäis olla vapaata!! Sunnuntaista en tiiä vielä... Mutta pistäkää mulle fb:ssä viestii HETI kun voitte, olis kiva nähä teitäki :) TAI ilmottakaa mulle millon te ehtisitte skypetellä! Kiitoos :)
PS. I love school spirit <3

No comments:

Post a Comment

Make my day, leave a comment :)