September 23, 2011

hanging around danville

 
HOMECOMING DANCE ALLE 24 TUNNIN PÄÄSTÄ!!! I am so excited! Ja muutenkin perjantaista on tulossa mahtava (koputin just kaiken varalta puuta etten just "kironnu" tota hahaha). Malou tulee ennen homecoming football pelii tänne ja aletaan valmistautuu sitä tanssii varten ja sit se jää tänne yöks. Tyttöjen ilta siis tulossa huomenna! Ja viikonloppuna saatte varmaan sitten homecoming viikko postauksen. Siks päätin postata nää parin viime päivän kuvat tänne nyt. Huomenna tuskin ehin mitään kirjotella, eli viikonloppuna aikaisintaan tulee seuraava postaus!
Mut mä meen nyt nukkuu, ja nukun pitkään nauttien vapaasta perjantaista! Kyllä tää kolmen päivän viikonloppu tuli tarpeeseen, oon ihan poikki kaikista koulujutuista.
Hyvää yötä

4 comments:

 1. Anonymous23/9/11 17:53

  moikka! oon lueskellu sun blogia, ku oon hakenu yfun kautta vaihtoon ens vuodeks :) tää blogi on tosi kiva ! kyselit tuol aikasemmin jotain postaus ehdotuksia, nii haluisiks sä vaik kertoo sun perheestä ja miten perhe-elämä on erilaista siellä ? - henriikka

  ReplyDelete
 2. Anonymous23/9/11 19:16

  lisää kuva sun huoneesta !

  ReplyDelete
 3. henriikka:
  hih kiitoos :) mulla on täällä siis vanhemmat, pari kuukautta vanhempi sisko ja 2 isoveljee. suomessa mulla on 2 pikkusiskoo niin tää on ainakin vähä erilaista haha :D toista veljee en oo tavannu kun se asuu floridassa mut mennään sinne muutaman viikon päästä!
  hmm ja mitäs sitten... no täällä vietetään paljon enemmän aikaa perheen kanssa, ja ollaan paljon avoimempia. mua ei oo pakotettu mihinkää kotitöihin, mutta meen aina kumminkin auttamaan esim tiskikoneen tyhjentämisessä. ja pesen omat pyykit. ja täällä on muutenkin paljon rennompaa! nää tuli heti ekana mieleen :)
  toivottavasti pääset yfun kautta lähtemään, yfu on ollut ainakin mulla tosi hyvä! :) ei oo mitää valitettavaa!

  Anonyymi:
  aion kyllä, nyt en vielä kerkee sorry :( ja siivoon tätä just nyt niin kyllä pian tulee :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous24/9/11 11:11

  Okei kuulostaa tosi kivalta :) toivottavasti mäki saan yhtä mukavan kuulosen perheen! - henriikka

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)