September 26, 2011

funfunfunfun

Apua oon ollut täällä nyt tasan kuukauden! Aika on mennyt aivan liian ylinopeasti.
Oltiin tänään Versaillesissa family reunionissa hostisovanhempien luona, ja tapasin paljon sukulaisii ja vietin aikaa myös jo tuttujen naamojen kanssa. Innostuttiin yhessä vaiheessa Jodin, Maggien ja Samin (hostserkkuja) kanssa kuvailemaan, aika aika reippaasti sitten kuvailtiinkin (kuvia tuli päälle 700)! Tää päivä oli yks hauskimmista Amerikassa vietetyistä päivistäni. Annan jälleen kerran kuvien kertoa miltä mun päivä näytti:
hostäiti, hostmummi, Jodi
Maggie, minä, Jodi
minä, Jodi, Sam
Anteeks en tiiä miks näytän tossa kuvassa noin kierosilmäseltä... PS. tää on varmaan ainoo kuva missä mun kyydissä olleet ihmiset ees jotenkin hymyili, muuten kaikki oli vähän paniikissa, en ole sittenkään mikään tuleva pro rallikuski :(
Tehtiin tänään kaikkea tosi randomia, mutta eipä ollut ainakaan tylsää missään vaiheessa! Ajeltiin ympäri jättimäistä pomppuista tonttia golfautolla (rikottiin Samin kanssa vahingossa turvavyö kun se jäi yhen renkaan väliin kun mentiin alamäkee... säikähdettiin eka että rengas lähti irti kun se oli niin kova jysähdys kun se jumittu, koko auto pysähty yhtäkkiä ja meinattiin kaatuu haha), koklasin go-kartingia, kiusattiin heppoja, syötiin paljon kaikkea hyvää, juostiin heinäsirkkojen perässä (okay no mä olin ainut joka niin teki... mut se oli hauskaa kun ne vaa pomppi karkuun!), treenattiin vatsalihaksia nauramalla, pyörittiin ja hyörittiin maassa, kuvailtiin kaikkea mahdollista, tutustuin uusiin ihmisiin ja joihinkin paremmin... Ja sillee! Tehtiin mitä ikinä mieleen sillä hetkellä tupsahti. Versaillesissa tuli vietettyä koko päivä, aamulla kirkon jälkeen lähettiin sinne suoraan, ja kotona oltiin vähän ennen klo 21. Nyt on kyllä umpiväsynyt tää tyttö, joten mä meen nyt vihdoinkin nukkumaan. Huomenna on taas koulua pitkän viikonlopun jälkeen ja mulla on 2 koettakin, jes. Eli hyvää yötä Amerikka ja huomenta Suomi!
Ja apua teitä "virallisia" lukijoita on jo yli 50!! Mahtavaa! Moi kaikki :)

7 comments:

 1. Anonymous26/9/11 14:52

  Sulla kuullostaa kyllä olevan tosi hauskaa siellä :)! ja siistejä noi kuvan :D

  ReplyDelete
 2. haha joooo :) ja kiitoos!

  ReplyDelete
 3. jee näyttää kivalta :) oot söpö nea! hii<3

  ReplyDelete
 4. Anonymous26/9/11 18:45

  i just love your blog ! sulla on virallisesti 51 lukijaa sillä mun profiili ei toimi enkä saa tehtyy itteeni lukijaks joten en käytä sitä :) enjooyyyyyy =)

  ReplyDelete
 5. paula: hiiii! tääl on kivaa :):) thank yoou paula!

  Anonyymi: oooi ihanaa kiitos!! :))

  ReplyDelete
 6. Anonymous28/9/11 22:29

  Moi Nea lähetä kaikille terkkui I MISS YOU!!!!!!!!!!
  Have fun !!!! T: Nella

  ReplyDelete
 7. NELLA MOI!!!!!!!!! hahaha joo lähetän :) I MISS YOU TOOO

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)