August 22, 2011

läksärit

Tässä osa asioista joita sain sukulaisilta mukaani muistuttamaan mistä tuun :) Heiluttelen tota Suomen lippua sitten yksikseni kun koti-ikävä iskee!
2 päivää enää Suomessa. 2 PÄIVÄÄ. Emmä vaan tajuu.
Tänään (kello on jo yli 12 eli eilen) mulla oli läksärit ja oli ihanaa nähä kaikkii sukulaisii, kavereit ja perhetuttui vielä ennen vuoden taukoa. Ja huomenna koitan mennä vielä viimeistä kertaa käymään koululla sanomassa kaikille ihanille kamuille vikat heipat. Vaikka kaikki toivottelikin hyvää matkaa ja unohtumatonta vuotta ja hoki "nähdään vuoden päästä!" niin emmä silti pysty käsittämään että oon oikeesti lähdössä ylihuomenna. Oon niin pitkään unelmoinut vaihtoon lähtemisestä ja muistan niin tarkasti kun toivoin että aika menis nopeemmin että pääsisin jo lähtemään. Muistan sen hetken kun eilisen kun pistin vaihtohakemukset menemään ja kun hypin ilosta kun sain YFU:lta kirjeen joka alkoi näin:
"Onneksi olkoon! Sinut on hyväksytty YFU:n vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin lukuvuodeksi 2011-2012."
Ja kun aloin panikoimaan muutama kuukaus sitten että apua mä lähen jo 3 kuukauden päästä. Nyt on enää 2 päivää, eikä oikeastaan tunnu miltään. Oon iha confused!

4 comments:

 1. ihanii kuviii ! hihi ihan kohta läheeet :))

  ReplyDelete
 2. i know !!! YLIHUOMENNA apuaaaaaaaa
  en oo muute vielkää alottanu pakkaamista :):) hyvä mä

  ReplyDelete
 3. paula: ootko ees pessy sun vaatteit viel
  nea: ainii seki viel!!!!

  lähtöön 2 päivää..

  ReplyDelete
 4. ahahahahah :DDDD tulee vähän kiiirus... oikeestaan yks päivä jos tätä iltaa ei lasketa... paniikki!

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)