August 27, 2011

first day at school

Heräsin eilen aamuna ensin 3:30 kun suomalainen puhelinmyyjä soitteli ja sitten kunnolla 6:30 ja valmistauduin lähtemään kouluun! Mua jännitti ihan hirveesti! Olin ihan paniikissa koko aamun enkä pystynyt ees syömään mitään, joten nappasin pari ruisleipää laukkuun ja revin niistä paloja ja napostelin koko koulupäivän ajan niitä salaa tunneilla hahaha :D Lähettiin Jodin kanssa kotoota jo joskus 7:40 aikaan jos oikein muistan koska sillä oli prom committee tapaaminen, ja mä menin mukaan. Ja nyt mäki oon siinä! Sitten koulu alkoi muistaakseni 8:15, ja tässä mun aineet:


Spanish III
Human Genetics
Journalism
Chemistry I
English III
U.S. History
Precalculus


Espanjan tunnilla meni kaikki ihan hyvin, vaikka olinkin aluksi vähän pihalla. Kuten myös Human Geneticsissä. Journalismissä vasta hauskuus alko! Joku alko heti kyselemään multa kaikkea, esim. "what kind of government do you have in Finland?" ja mä olin sillee anteeks mitä i don't know hahah :D Mä en oo hyvä tälläsissä asioissa... Sitten se kyseli vaikka mitä muuta mutta emmä niitä sen tarkemmin muista. Ainiin! Se kysy multa että ostinko tän paidan Suomesta joka mulla oli päällä hahaha :D Ja sit joku muu kysy että onko Suomessa mäkkärii. Sitten mulla oli ruokkis! Olin niin eksyksissä niin joku kävelytti mut ruokalaan ja näytti missä seuraava luokka on. Mulla on sellanen ihme tunnus jolla ostan ruokaa, ja tänään siellä olis ollu pizzaa, mutta mä söin salaattii. Kemiassa olin ihan pihalla, en ymmärtänyt mistään mitään! Englannin tunti oli kunnon hulapaloo, jos noin voi nyt sanoo. Kukaan ei oikeastaan istunut hiljaa paikoillaan, kaikki vaa teki jotain muuta. Ja kun opettaja kerto kuka oon ja mistä tuun, yhtäkkii huomasin että mun ympärille oli kokoontunut hirvee ihmislauma! Kaikki alko vaa kyselee kaikkee Suomesta ja että miten sanotaan sitä ja tätä ja tota suomeks ja yms. Hahaha nää ei siis ollenkaan osaa ääntää suomee! Historiassa oli aika samanlaista sählinkiä että kaikki sähläs jotain muuta. Ja matikassa olin vähän pihalla myös koska noilla muilla oli eilen ollu jonkinmoinen koe, ja ne kävi sen tehtäviä läpi.
Mutta niin, sieltä tuli ja sinne meni eka päivä amerikkalaisessa high schoolissa! Iha ylipäätään kaikki meni ihan jees, vaikka aluks jännittikin aika (tosi) paljon ja olinkin vähän eksyksissä, niin ihan hyvin kaikki lopulta sujui! Koulun jälkeen käytiin paikallisessa pienessä kuppilassa Jodin kanssa, ja tavattiin siellä yks Sam. Pienen kahvittelun ja smoothielun (uus sana jeee!) jälkeen Jodi ja Sam näytti mulle vähän ympäri Danvillee ja näin vähän tätä uutta kotiseutua. Vähän sen jälkeen kun tultiin kotiin tänne tuli näiden naapureita kylään ja syötiin hamppareita (jotka oli tosi hyviä)! Maistatin täällä sitten salmiakkia ja noiden reaktiot oli hauskimpia ikinä! "EEWW WHAT IS THIS, THIS IS HORRIBLE!!" ja sylkäs ulos hahaha. Kai se on sit totta, ei amerikkalaiset salmiakista tykkää, höh. Mutta suklaata ne rakasti!! Ja sen jälkeen Jodi ja Mary-Scott (naapurintyttö) näytti mulle vähän ympäri Centre Collegen kampusta! Asutaan siis ihan kampuksen vieressä, ja mä muistin kerrankin ottaa kameran mukaan jonnekin jeee! Eli nyt tulee vähän kuvia ympäristöstä ja kampukselt :)
Tälläsen kyltin kanssa nää oli mua lentokentällä vastassa! Kun pääsin kotiin niin mulla oli täällä myös muutama ilmapallo oottamassa, mutta nyt ne on vähän löpsähtäny.
Kerroinkin jo että muutama päivä sitten käytiin Jodin kanssa Walmartissa ja jätskillä, joten tässä pari kuvaa sieltä:
Ei Suomessa ihan tollasii jätskei näy... Ja nyt muutama kuva mun asuinympäristöstä:
Mun uus koti, jeeee!
Meijän koira!
Koulukirjoja, wuhuu.
Näillä on ihania tauluja ympäri taloa! Tää on mun vessast, jossa mul on viel muutama ihana taulu mutta pistin nyt vaan yhestä kuvan :)
Ja sitten vielä muutama kuva Centre Collegen kampukselta:
 Jodi & Mary-Scott
Koitan ottaa kameran ens viikolla mukaan vaikka kouluun että näätte vähän missä oleskelen 5 päivää viikosta koko ens vuoden ajan! Ja iha hyvähän se ois ottaa mukaan seuraavan kerran ku seikkailaan ympäri downtown Danvillee! Tänään illalla ois siis ohjelmassa mennä katsomaan jotain koulun amerikkalaista jalkapallo pelii, jota ennen on nähtävästi jonkinlainen paint war, eli maali sota! Sen tarkotuksena on siis "kannustaa" meijän koulua. Väreinä toimii kait sininen ja valkoinen JEEE HYVÄ SUOMI!! Hahaha no ei, sininen on mun koulun väri eli GOOO DHS!!
AI NIIIN !! Eilen noi kerto mulle 2 yllärii jota ne on suunnitellu! Lähetään fall break FLORIDAAN!! JA lokakuuks jos oikein muistan niin noilla on liput Taylor Swiftin konserttiin!!! Mahtava syksy siis edessä, jeeeeeee!

11 comments:

 1. iiihanan näköst, ja sun uus koti on unelma !!!!! pus

  ReplyDelete
 2. oi tää sun blogi vaikuttaa mielenkiintoselta, jään seuraileen ! :-))

  muutenkin kuulostaa, että on mukavasti lähteny käyntiin siä ja kotiseutukin näyttää aika ihanalta. :-) oon vähän kateellinen ja kaduttaa, etten itte vakavissani harkinnu vaihtoon lähtöö.

  ReplyDelete
 3. i love this!! tää on tosi iso sisältä ja semi sokkelo kans hahah :D

  ihanaa kiitos! :) ja ainahan voi lukion jälkeen lähtee maailmalle! tai ens vuonna? :)

  ReplyDelete
 4. löysin blogin vasta nyt, ja ihan huippu sanon minä!:) jatka samaanmalliin, tykkkän tosi paljon :-)

  www.anninelama.blgspot.com

  ReplyDelete
 5. neaaaaa i love our life haha :D your house is beautiful <3

  ReplyDelete
 6. jeee kiitooos! :)

  tua älä vaaa, life's gooood!

  ReplyDelete
 7. Anonymous28/8/11 10:49

  Sun talo on unelma <3 JA pääset Floridaan :))!! niin siistiä :P

  ReplyDelete
 8. Anonymous28/8/11 12:42

  osaaks noi lausuu sun nimee vai miten ne sen lausuu? :-D

  ReplyDelete
 9. vitsi kuulostaa ja näyttää kivalta !! iha kiva talo ja vauu jeejee sul tulee ihanaa :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous28/8/11 17:21

  vähänkö sul on ihanan näköst tuolla !! Laita ens postaukses kuva sun huoneesta !!

  ReplyDelete
 11. Riina: mäki tykkään <3 ja niiiii oon tooosi excited! :))

  Anonyymi: hahahah toi oli hyvä kysymys, kun mä tänne eka tulin niin noi sano mun nimen "niia", "nia" tai "nija" ja ne oli kaikille sanonu mun nimen tollee, niin nyt ku tapaan ihmisii vähitellen kaikki on sillee "it's so nice to finally meet you nia!" ja mun pitää AINA korjata ne hahaha :D mut nyt nää lausuu mun nimen "neja", joka on nyt ainki vähän parempi :D:D

  paula: joooo täällä on iiiiihan jees :):) jeejeee i hope so too!

  Anonyymi: mä tykkään hirveesti täst ympäristöst! tää on kyl aika pieni kaupunki, joku 16 000 ihmistä jos oikein muistan :) mun huone täällä ei oo mitenkään kauheen kummonen, aika yksinkertainen, mutta joo katotaan!

  ReplyDelete

Make my day, leave a comment :)